Venüs Retrosu Ne Zaman Bitecek? Venüs Retrosu Etkisi Nedir?

Venüs retrosu son zamanlarda ismi sık duyulan konulardandır. Bu sebeple birçok kişi konu hakkında detayları araştırıyor. Venüs retrosu ne anlama geliyor? Venüs retrosu etkisi nedir? Venüs retrosu etkileri neler? İşte merak edilenler...

Venüs Retrosu Ne Zaman Bitecek? Venüs Retrosu Etkisi Nedir?
Venüs retrosu hakkında sık sık birçok detay merak ediliyor. Güneş’ten sonra en parlak yıldız olarak tanımlanan Venüs gezegeninin geri yönlü hareketi sebebiyle birçok kişi konu hakkındaki detayları merak ediyor. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında ise Venüs retrosu ne zaman bitecek ve Venüs retrosu etkisi nedir soruları yer alıyor. Konuyla ilgili olarak en sık aratılanlar arasında yer alan bu durum birçok kişinin konuştuğu konulardandır. Sosyal medyada da sık sık gündeme gelen Venüs retrosu hakkında birçok bilinmeyen bulunuyor. Venüs retrosu ne zaman bitecek ve Venüs retrosu ne anlama geliyor sorularına cevap almak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.


Venüs Retrosu Ne Zaman Bitecek? Venüs Retrosu Etkisi Nedir?

Venüs Retrosu Ne Zaman Bitecek?


Venüs retrosunun 19 Aralık 2021 tarihinde başlamasıyla birçok astrolog ve uzman konuyla ilgili uyarılarda bulunmuştu. Retronun başlamasının ardından konuyla ilgili en sık aratılanlar arasında Venüs retrosu ne zaman bitecek sorusu yer almaktadır. Venüs retrosunun 29 Ocak gününe kadar devam edeceği belirtiliyor. Bu sebeple birçok kişi Venüs retrosunun ne anlama geldiği hakkında da araştırmalarını sürdürdü. Venüs gezegeninde oluşan bu hareketlilik sosyal medyada konuşulan gündem konuları arasında yer aldı. Bu sebeple birçok kişi Venüs retrosu hakkında sorularını hızlandırdı.


Venüs Retrosu Ne Zaman Bitecek? Venüs Retrosu Etkisi Nedir?

Venüs Retrosu Etkisi Nedir?


Venüs retrosu hakkında sık sık aratılanlar arasında Venüs retrosu etkisi nedir sorusu yer alıyor. Venüs gezegeninin hareketi sebebiyle ortaya çıkan bu durum geçtiğimiz günlerde birçok astrolog ve uzman tarafından tartışılmıştı. Venüs retrosu da gezegende meydana gelen hareketlere bağlı olarak insanların yaşamında birçok duruma etki edebilir. Bu sebeple konu hakkında yapılan uyarıları dikkatlice dinlemek ve retro zamanında yapılmaması gerekenlere uymak büyük önem taşır. Retro zamanı geldiğinde tüm insanlar daha derin düşüncelere dalabilir. Merkür retrosu daha çok duyguları değiştirirken Venüs retrosunun parasal konu ve ekonomik etmenleri etkilediği belirtilmektedir. Bu dönemde kişiler arasındaki iletişim ve diyaloglar zayıflayabilir. Ayrıca ekonomiyle ilgili kesin kararlara varılmaması gerektiği bu dönem için önerilenler arasında bulunmaktadır. Ayrıca parasal faktörlere karşı önlem alınırken deprem ve kum fırtınalarına karşı da tedbirli olunması gerektiği belirtilmiştir. Volkanik patlamalar, toprak kaymaları ve birçok felakete karşı bu dönem için uyarılar yapılmaktadır. Astroloji uzmanları tarafından Venüs retrosunda ilişkilerin zayıflayacağı belirtiliyor. Aldatma, yalan ve ihanet gibi durumların söz konusu olacağı ve bu durumlara karşı güçlü durulması gerektiği tavsiye edilmektedir. Venüs retrosunda birçok kötü ilişkiden uzaklaşabilir ve temiz bir sayfa açabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde duygudan daha çok mantıklı kararların ön plana çıkacağı belirtilmektedir. Bu sebeple Venüs retrosunda özellikle ikili ilişkiler konusunda dikkatli olunması gerektiği söyleniyor. Finansal durumlar için kesin ve büyük hamlelerin yapılmaması gerekmektedir. Bu sebeple retronun bitişini beklemek işlemlerinizi bu tarihten sonra yapmak çok daha risksiz bir adım olacaktır.