Mamak Belediyesinin 308 Kisilik Satranç Turnuvasi Sona Erdi

Mamak Belediyesinin, Mamak Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ile organize ettigi 308 kisilik Okul Sporlari Satranç Turnuvasi sona erdi. Dereceye giren ögrencilere ödüller, Mamak Belediye Baskani Murat Köse tarafindan takdim edildi.

Mamak Belediyesinin 308 Kisilik Satranç Turnuvasi Sona Erdi
Mamak Belediyesi, Mamak Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ile organize ettigi Okul Sporlari Satranç Turnuvasi sona erdi. Altinevler Gençlik Merkezi’nde düzenlenen turnuvaya 308 ögrenci katilirken, basarili olan ögrencilere ödüllerini Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Mamak Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Özel, Mamak Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Dügmeci verdi.

Ilçede her çocugun en az bir spor dalinda lisansli olmalarini istediklerini ve spor çesitliligini her geçen gün artirdiklarini ifade eden Mamak Belediye Baskani Murat Köse, “Mamak’i sampiyonlariyla anilan bir ilçe haline getirmek için sportif yatirimlarimizi bir bir hayata geçiyoruz. Çocuklarimizdan tek istedigimiz bu firsatlari iyi bir sekilde degerlendirerek önemli organizasyonlarda ilçemizi temsil etmeleri” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA