Antalya'da Okul Çevrelerinde 228 Polisle Denetim

Antalya’da 100 ekip 228 polisin katilimi ile ‘Çocuk ve Gençlerin Korunmasina Yönelik Okul Çevreleri ve Servis Araçlari Denetim Uygulamasi’ gerçeklestirildi.

Antalya'da Okul Çevrelerinde 228 Polisle Denetim
Antalya’da polis ekipleri ilkögretim, ortaögretim ve üniversite çagindaki çocuk ve gençlerin her türlü suçtan uzak tutulmasi, egitim ve ögretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amaciyla il genelinde belirtilen egitim kurumlarin yakin çevresinde faaliyet gösteren umuma açik yerleri kapsayan ‘Çocuk ve Gençlerin Korunmasina Yönelik Okul Çevreleri ve Servis Araçlari Denetim Uygulamasi’ gerçeklestirdi.

Il Emniyet Müdürlügü koordinesinde, Asayis, Çocuk, Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Trafik Denetleme Sube Müdürlükleri ve Ilçe Emniyet Müdürlüklerine bagli birimlerden 100 ekip ve 228 personel katilimi ile 6 Ocak Persembe günü 13.00-16.00 saatleri arasinda gerçeklestirilen uygulamada; 279 okul çevresinde, 26 internet kafe, 10 oyun salonu, 42 kahvehane 7 iddia bayi, 24 büfe, 3 içkili yer, 20 metruk bina, 56 park ve bahçeler denetlendi.

Uygulama kapsaminda; bin 59 sahis incelendi. 196’si okul servis araci olmak üzere toplam 547 araç denetlenerek 15 araca 15 bin 281 TL idari para cezasi uygulandi.
Kaynak: İHA