Yüzü Gözü Sargilar Içerisinde, Kazada Ölen Karisi Için Gözyasi Döktü

Gaziantep’in Islahiye ilçesinde meydana gelen kazada yüzü gözü kanlar içerisinde kalan ve o haliyle jandarmanin yanina gelerek, kendisine çarpan tirin sürücüsünün yakalanip yakalanmadigini soran motosiklet sürücüsü Hüseyin A., bugün ise ayni kazada ölen karisinin cenazesini yüzü sargili halde gözyaslari ile karsiladi.

Yüzü Gözü Sargilar Içerisinde, Kazada Ölen Karisi Için Gözyasi Döktü
Gaziantep’in Islahiye ilçesinde 3 Ocak Pazartesi günü meydana gelen kazada tirin çarpmasi sonucu yoldan çikarak devrilen motosiklette bulunan Hüseyin A., arkasinda bulunan karisi Özlem A. ve kizi Hiranur A., yaralanmis, olayin hemen ardindan ise ise motosiklet sürücüsü Hüseyin A, acilarini unutup, karisinin ve kizin derdine düsmüstü. Yüzü gözü kanlar içerisindeki Hüseyin A., karisi ve kizi ambulansa alindiktan sonra ise olay yerinde bulunan jandarmanin yanina giderek, kazadan sonra kaçan tir sürücüsünün yakalanip, yakalanmadigini sormustu. Jandarmanin ise "Yakalayacagiz" cevabini verdigi sürücü, saglik ekipleri ve vatandaslarin telkinleri ile ambulansa alinmisti.

Yüzü sargili sekilde karisinin tabutu karsiladi

Olaydan 1 gün sonra tir sürücü ise Hatay’in Iskenderun ilçesinde yakalanarak gözaltina alinirken, kazada agir yaralanan Özlem A ise 3 gün süren yasam mücadelesini kaybetti. Hayatini kaybeden Özlem A’nin cenazesi Gaziantep Adli Tip Kurumu’ndan alinarak Islahiye’ye getirildi.

Kazanin izlerini tasiyan Hüseyin A, Bogaziçi mahallesinde evlerinin önünde, yüzü gözü sargilar içerisinde karisinin cenazesini karsiladi.

Karisinin tabutla getirildigini gören Hüseyin A. Kürtçe olarak, "Simdi ben ne yapacagim, 2 kizim var, bunlari nasil büyütecegim" diyerek, gözyaslarini tutamadi.

Bogaziçi Mahallesine getirilen kadinin cenazesi, burada kilinan öglen namazinin ardindan ise mahalle mezarligina defnedildi. Hüseyin A., dua ve gözyaslari ile karisini son yolculuguna ugurlarken, cenaze törenine kadinin yakinlari, çok sayida seveni ve mahalleli katildi.



O anlari anlatti

Büyük aci yasayan Hüseyin A. ise olay günü yasadiklarini anlatarak, tir sürücüsünün yakalanarak tutuklanmasinin ise acisini az da olsa hafiflettigini kaydetti.

Hüseyin A., "Kizimi hastaneye götürdüm. Esim iste çalisiyordu. Hastane dönüsü, esimi de kizimi da alarak, eve gidiyorduk. arkadaki tir, karsidan araba gelmesine ragmen tek seritli yolda bizi sollamaya kalkti, bizi sikistirdi, tirin dorsesi motosiklete çarpti, yoldan çiktik, motosiklet devrildi. Hiç durmadi, kaçti gitti. Esimin mekani cennet olsun, bu sorumsuzlugu yapanlar, cezasiz kalmaz insallah" diye konustu.

Kaynak: İHA