YÖK Baskani Özvar'dan Vali Öksüz'e Ziyaret

Yüksek Ögretim Kurulu (YÖK) Baskani Prof. Dr. Erol Özvar, Kars Valisi ve Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz’ü makaminda ziyaret etti.

YÖK Baskani Özvar'dan Vali Öksüz'e Ziyaret
Vali Öksüz tarafindan karsilanan Özvar, seref defterini imzaladi.

Özvar’i Kars’ta agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Vali/Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz, “Kafkas Üniversitemiz her geçen yil ögrenci ve ögretim üyesi sayisini arttiran ve gelismekte olmasi üniversitemiz ve ilimiz için önemlidir. Üniversitemizin mevcut yol haritasinin hazirlanmasi, hem üniversitemizin ihtiyaçlarinin karsilanmasi ve üniversitemizin geldigi noktanin degerlendirilmesi açisindan bu ziyaretin önemli bir firsat oldugunu düsünüyorum” dedi.

Daha sonra söz alan YÖK Baskani Prof. Dr. Erol Özvar, “Kafkas Üniversitesini ziyaret etmek istedim. Bu ziyaretin muhtevasi üniversitemizin gelecegine iliskin vizyonunu ve misyonunu tartismak, su anda yapmakta oldugu faaliyetlerini degerlendirmek ve bundan sonrasi için yapilacak olanlari mütalaa ve müzakere etmektir. YÖK olarak üniversitelerimizi çesitli vesilelerle ziyaret ederek, üniversitelerimize güç vermek, onlarla hareket etmek ve birlikte isbirligiyle yüksek ögretim hayatina hizmet etmek amacindayiz. Bu vesile ile Kars’ta bulunuyorum, güzel ilimiz ve üniversitemizi ziyaret edecegiz. Bu nedenle büyük bir memnuniyet içerisinde oldugumu bildirmek isterim” diye konustu.

Yapilan konusmalarin ardindan görüsme basina kapali olarak devam etti.
Kaynak: İHA