UND Sektörün Sikintilarini Masaya Yatirdi

Uluslararasi Nakliyeciler Dernegi (UND) 80 sirket sahibinin katildigi ’Isbirligi ve Güçbirligi Toplantisi’nda uluslararasi tasimada karsilasilan problemleri masaya yatirdi.

UND Sektörün Sikintilarini Masaya Yatirdi
UND Bölgelerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi ve Genel Sekreteri Ergun Bilen’in ev sahipliginde Kayseri’de düzenlenen toplantiya, Konya ve Gaziantep’ten gelen üye 80 sirketin temsilcisi katildi.

Tasima Isleri Organizatörlügü Yönetmelik degisikligi, U-ETDS veri girisi zorunlulugunun ertelenmesi, YYS ve izinli gönderici uygulamalari, gümrükte yasanilan sorunlar, vizeler, yabanci plakali araçlarin ülkedeki haksiz rekabet uygulamalari ve denetimleri, TÜVTÜRK muayeneleri, geçis belgeleri ve UBAK konularinin ele alindigi toplantida, sektörün uluslararasi tasimada karsilasilan problemler masaya yatirilarak çözüm önerileri sunuldu. Toplantida ayrica, UND Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Memik Hilmi Taner, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Fatih Sener ve Konya Yönetim Kurulu Üyesi Ibrahim Seflek de görüslerini belirterek, sektör konularinin degerlendirildigi toplantidan memnuniyetlerini dile getirdi.

"Birlik ve beraberlik içerisinde her türlü problemin üstünden gelmek mümkün"

Toplantida bir konusma yapan UND Bölgelerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi ve Genel Sekreteri Ergun Bilen, "Anadolu nakliyecisi olan bizler benzer problemleri yasiyoruz. Birlik beraberlikle her türlü problemin üstünden gelmek mümkün olacak. Baskanimiz Nuhoglu liderliginde tüm üyelerin katilimi ve sahiplenmesi ile sektörümüz güçlenmesi için çalisiyoruz” dedi.

Toplantida not alinan çözüm önerileri rapor haline getirilerek, UND yönetim kurulunda görüsülecek.
Kaynak: İHA