Tuzla'da Sehit Ve Gazi Aileleri Kesisme Açiklamasi Iyi Ki Varsin Eren Filmini Izledi

Sehit Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik’in anisina çekilen ’Kesisme: Iyi Ki Varsin Eren’ filmi vizyona girdigi ilk günden itibaren yogun ilgi görüyor. Tuzla Belediyesi de yeni nesile kahramanlarin tanitilmasi amaciyla filmi izleme etkinligi düzenledi.

Tuzla'da Sehit Ve Gazi Aileleri Kesisme Açiklamasi Iyi Ki Varsin Eren Filmini Izledi
Sehit Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik’in anisina çekilen ’Kesisme: Iyi Ki Varsin Eren’ filmi vizyona girdigi ilk günden itibaren yogun ilgi görüyor. Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici’nin talimatiyla kahramanliklari yeni nesile tanitmak ve farkindalik olusturmak amaciyla özel bir etkinlik düzenledi.

Düzenlenen etkinlikte Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi ögrencileri, Gönül Elleri Çarsisi tarafindan takipleri yapilan yetim çocuklar, Gönül Elleri Çarsisi tarafindan takipleri yapilan sehit ve gazi aileleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluslarinin gençlik yapilanmasi ile birlikte Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluslarinin temsilciler, kamu kurum ve kuruluslarinin temsilcileri birlikte izlediler. Sifa AVM’de bulunan sinema salonunda gerçeklestirilen etkinlige 250 kisi katildi.

Film sirasinda duygu dolu anlar yasandi.

“Iyi ki varsin Eren”

Sinema etkinligine katilan Kübra Kurt, “Eglenceli bir etkinlik olacagini düsünüyorum. Özellikle yeni çikacak bir film oldugu için begenecegimizi düsünüyorum. Bu vatan için sehit olmus birisinin hikayesini duymak bizler için iyi olacak” dedi.

Dogukan Erbas ise,” Eren, ülkemizin için kendisini feda eden önemli isimlerden birisi. Eren olmasaydi çok farkli seyler de olabilirdi. Iyi ki varsin Eren demek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA