Otelin Bacasindan Çikan Duman Korkuttu

Nevsehir’de otelin bacasindan çikan yogun duman itfaiye, polis ve saglik ekiplerini alarma geçirdi. Nevsehir Damat Ibrahim Pasa Bulvari Dirilis Meydaninda bulunan bir otelin bacasindan çikan yogun dumani gören vatandaslar Itfaiye ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri merdiven ile çatiya müdahale ederken, polis ekipleri de caddeyi trafige kapatarak çevre güvenligi aldi.

Otelin Bacasindan Çikan Duman Korkuttu
itfaiye ekiplerinin yaptigi arastirma sonucunda dumanin Bacada sikisan dumandan kaynaklandigini belirtti.

Bacadaki dumanin bosaltilmasi ve Karbonmonaksit gazi zehirlenmesini önlemek için çalisma yapan itfaiye ekipleri bacaya Kimyevi toz sikarak müdahale etti.

Olayi anlatan Otel Müdürü "Öncelikle gecenin bu saatinde itfaiye ve polis unsurlarini rahatsiz ettigim için özür dilerim. Yangin var diye bir ihbarda bulunulmus. Yukaridaki bacada yogun duman çikisini gören bir vatandas yangin var diye algilamis ve ihbarda bulunmus. Su an otelimizde her hangi bir yangin yok. Bacadan asiri bir duman çikma olayi olmus. Bundan dolayi yangin ihbarinda bulunulmus. Su an için herhangi bir yangin yok. Herkesten tekrar özür diliyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA