KT Portföy'e 'En Iyi Islami Portföy Yönetimi' Ödülü

Kuveyt Türk’ün yüzde 100 istiraki olan KT Portföy, The Next 100 Global Awards 2021’de, ‘En Iyi Islami Portföy Yönetimi’ ödülüne layik görüldü.

KT Portföy'e 'En Iyi Islami Portföy Yönetimi' Ödülü


Türkiye’nin öncü katilim finans kuruluslarindan biri olan Kuveyt Türk’ün yüzde 100 istiraki olan KT Portföy, bankacilik ve finans dünyasindaki sirketlerin uzmanlik ve mükemmellik alanlarinda öne çikan uygulamalarini ödüllendiren Global Banking & Finance Awards kapsaminda düzenlenen The Next 100 Global Awards 2021’de, ‘En Iyi Islami Portföy Yönetimi’ ödülünün sahibi oldu.

Konuyla ilgili degerlendirmede bulunan KT Portföy Genel Müdürü Hamit Kütük, “Uluslararasi alanda önem arz eden ‘En Iyi Islami Portföy Yönetimi’ ödülü, portföy ve varlik yönetimi alanindaki stratejilerimizin ve müsterilerimize yönelik hayata geçirdigimiz uygulamalarin dogrulugunu bir kez daha gösterdi. Geçtigimiz Ekim ayinda sürdürülebilirlik kriterlerine uygun yerli ve yabanci sirketlerin hisse senedi ve kira sertifikalarina yatirim yapilan KSR Sürdürülebilirlik fonumuzu yatirimcilarin ilgisine sunmustuk. Bu yil ise Teknogirisim GSYF, Lonca GSYF ve Neova GSYF’den sonra KOBI GSYF ile yatirimlarimiza devam etmeyi planliyoruz. Müsteri odakli yaklasimimiz ekseninde teknoloji, inovasyon ve dijital dönüsümle güçlendirdigimiz çalismalarimizla tüm müsterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA