Kaymakam Çiçek Açiklamasi 'Sehit Ailelerimiz Milletimizin Bas Tacidir'

Kütahya’nin Emet ilçesi Düsecek köyünde sehit Hasan Ali Soysal’in ailesini ziyaret eden Kaymakam Hasan Çiçek, “Sizler bize sehidimizin emanetisiniz. Sehit ailelerimiz milletimizin bas tacidir” dedi.

Kaymakam Çiçek Açiklamasi 'Sehit Ailelerimiz Milletimizin Bas Tacidir'
Kaymakam Hasan Çiçek, 1992 yilinda Tunceli’nin Hozat Ilçesinde sehit düsen Hasan Ali Soysal’in köydeki ailesini ziyaret etti. Ziyaretleri sirasinda Kaymakam Hasan Çiçek’e Örencik Asayis Tim Komutani Mertcan Türkmaya ve Köy Muhtari Ali Koç eslik etti. Kaymakam Çiçek, sehit ailesiyle kisa süreli sohbet edip ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Çiçek, “Cenabi Allah sehidimize gani gani rahmet, mekanini cennet eylesin. Anne ve babasi olarak sizlere, bütün yakinlarina saglikli, uzun ömürler diliyorum. Sizler bize sehidimizin emanetisiniz. Sehit ailelerimiz milletimizin bas tacidir. Milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Devletimizin temsilcisi olarak bizler her zaman sehit ve gazi ailelerimizin yaninda oldugumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Kaymakam Hasan Çiçek, Ziyaret ve incelemeleri sirasinda Köy muhtari Ali Koç’ tan köyün genel durumu ve köyde yapilan çalismalar hakkinda bilgiler aldi, köyün ihtiyaç ve taleplerini dinleyip karsilikli bilgi ve fikir alisverisinde bulundu.

Köyde vatandaslarla da bir araya gelerek kisa süreli sohbet eden Kaymakam Hasan Çiçek, ayrica köy ziyareti sirasinda karsilasmis oldugu çocuklarla sohbet etmeyi, onlara oyuncak verip sevindirmeyi ihmal etmedi.
Kaynak: İHA