Jandarma Için Yer Tahsisi Ve Yeni Köy Kurulmasini Görüstüler

Zonguldak Il Genel Meclisi 4. birlesiminde jandarmaya yer tahsisinin kaldirilmasi ve Kdz.Eregli ilçesine Beyveren adi altinda bagimsiz bir köy kurulmasi konusunu görüstü.

Jandarma Için Yer Tahsisi Ve Yeni Köy Kurulmasini Görüstüler
Il Genel Meclisi Baskani Necdet Karaveli baskanliginda 4. birlesimi gerçeklestirildi.

3. birlesime ait toplanti tutanak özetinin okunup oylanmasinin ardindan gündem maddelerine geçildi. Jandarma Karakol Binasi yapilmak üzere Içisleri Bakanligi Jandarma Genel Komutanligina sürekli ve kesin tahsis edilen mülkiyeti Özel Idaresi’ne ait, Kozlu ilçesi Sivriler Köyünde bulunan Belediye Hizmet Binasinin konuslu oldugu 125 ada, 2 nolu, 2 bin 913,93 metrekare yüzölçümlü alandaki (Üç Katli Belediye Hizmet Binasi ve Bahçesi) tasinmazin tahsisinin kaldirilmasi hususunun görüsüldü. Kdz. Eregli Sarikaya Köyü’nün, Deliahmetoglu, Sucahli, Mutaflar baglilarinin ana köyden ayrilarak “Beyveren” adi altinda bagimsiz bir köy haline getirilmesi konusu görüsüldü. Çaycuma Ilçesi, Yakademirciler Köyü hudutlari dahilinde bulunan, kadastroda 129 ada, 10 parsel numarasi ile kayitli tasinmaz üzerinde “Konut Alani” amaçli 1/5000 ölçekli Nazim Imar Plani ve 1/1000 ölçekli Uygulama Imar Plani yapilmasi konusu görüsüldü. Çaycuma Ilçesi, Yesilyayla Köyü hudutlari dahilinde bulunan, kadastroda 116 ada, 32 parsel numarasi ile kayitli tasinmazda “Konut Disi Kentsel Çalisma Alani” amaçli 1/5000 ölçekli Nazim Imar Plani ile 1/1000 Ölçekli Uygulama Imar Plani yapilmasi konusu görüsüldü.

Alapli Ilçesi, Çamlibel Köyü hudutlari dahilinde bulunan, kadastroda 106 ada, 1 parsel numarasi ile kayitli tasinmazda “Konut Disi Kentsel Çalisma Alani” amaçli 1/5000 ölçekli Nazim Imar Plani ile 1/1000 Ölçekli Uygulama Imar Plani yapilmasi konulari görüsülerek komisyonlara havalesi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA