IYI Partili Üyeden, AK Parti Seçmenine Agza Alinmayacak Küfürler

Kocaeli’nin Dilovasi ilçesinde IYI Parti üyesi oldugunu söyleyen Erhan Göçmez, sosyal medyadan yaptigi videolu paylasiminda AK Parti seçmenine agza alinmayacak küfürler etti. Sahis, yaptigi paylasim sonrasi büyük tepki toplarken, IYI Parti Kocaeli Il Baskanligi ise yaptigi yazili açiklamada Göçmez’in parti ile ilisiginin kesildigini açikladi.

IYI Partili Üyeden, AK Parti Seçmenine Agza Alinmayacak Küfürler
Edinilen bilgiye göre, Dilovasi ilçesinde yasayan ve IYI Parti üyeligi bulunan Erhan Göçmez, sosyal medyadan yaptigi videolu paylasiminda AK Parti seçmenine agza alinmayacak küfürler etti. Paylasiminda, "Isteyen istedigi yerde paylasabilir" diyen sahis, gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabini kapatti.

"Erhan Göçmez’in partimizle ilisigi ivedilikle kesilmistir"

IYI Parti Kocaeli Il Baskanligi ise konuya iliskin yazili açiklama yapti. Yapilan açiklamada, "Dün aksam saatlerinde sosyal medya siteleri üzerinden küfürlü paylasimlarda bulunan Erhan Göçmez’in davranisi hiçbir sekilde kabul edilemez. Daha önce çesitli siyasi partilerde üyeligi bulunan Erhan Göçmez IYI Parti’ye 3 ay önce üye olmustur. Partimizde hiçbir görevi yoktur. IYI Parti’nin kurumsal kimligi ile bagdasmayan paylasimlarindan dolayi Erhan Göçmez’in partimizle ilisigi ivedilikle kesilmistir. Kendisi disipline sevk edilmis ve istifa etmistir. IYI Parti Kocaeli Il Yönetim Kurulu partimizin hiçbir siyasi parti üyesine karsi önyargili, tavirli, tepkili olmadigini, her vatandasin fikir özgürlügüne saygi duydugumuzu belirtmek isteriz. Biz baska kimseler gibi ötekilestirmek yerine bütün Türkiye’yi kucaklayan, Türkiye’yi bütün renkleriyle IYI bir gelecege hazirlamak için çabalayan ve bu ugurda siyaset üreten bir partiyiz. Dün sosyal medyaya yansiyan bahse konu olayla ilgili özür diler, benzer hiçbir davranisi asla kabul etmeyecegimizi saygiyla duyururuz" ifadeleri kullanildi.
Kaynak: İHA