Is Bankasi'nin E-Ticaret Ve Ödeme Sistemleri Istiraklerine Atamalar

Is Bankasi’nin e-ticaret ve ödeme sistemleri istiraklerinde iki atama gerçeklesti. Serkan Ugras Kaygalak, Topkapi Danismanlik Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.S.’ye Genel Müdür olarak atandi. Halim Memis ise MOKA Ödeme ve Elektronik Para Kurulusu A.S.’ye; Genel Müdür olarak atandi.

Is Bankasi'nin E-Ticaret Ve Ödeme Sistemleri Istiraklerine Atamalar


Is Bankasi’nda, ödeme sistemlerinden sorumlu Genel Müdür Yardimcisi olarak çalisan Serkan Ugras Kaygalak, Pazarama markasiyla e-ticaret alaninda faaliyette olan Topkapi Danismanlik Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.S.’ne Genel Müdür olarak atandi.

Yolculuguna ilk olarak Maximum Mobil uygulamasi içinde baslayan Pazarama, online alisveris ve hizmetlere tüm paydaslar için yenilikçi ve farkli bir anlayis getiriyor. Günümüzde büyük bir hizla yayginlasmakla beraber gitgide birbirine benzesen hizmetler sunulan e-ticaret sektöründe sadece ürün satisina degil ayni zamanda ekosistem anlayisi ile hizmete, marka isbirliklerine odaklanan ve 2021 yilinin ilk yarisinda faaliyetine baslayan sirket, Pazarama markasi altinda, online alisveristen, market alisverisine, araçta ödemeden, seyahat fonksiyonuna degin genis yelpazede, simdilik 10 dikeyde hizmet sunuyor. Güçlenen kadrosuyla Pazarama, deger ve dayanisma odakli, yerel üreticilere güç veren bir bakis açisiyla e-ticarete 360 derece bakabilen bir platform olarak hayatina emin adimlarla devam ediyor.

Is Bankasi Ekosistem ve Ödeme Sistemleri Birim Müdürü Halim Memis, MOKA Ödeme ve Elektronik Para Kurulusu A.S.’ye; Genel Müdür olarak atandi. Önceki Genel Müdür Selim Güsar, sirkette danisman olarak görevini sürdürecek. MOKA, ödeme sistemlerinin fintekler ile daha kolay ve hizli erisilebilir hale gelmesi, perakende dünyasinin dijitallesmesinde önemli bir kilometre tasi olmustu. Sirket önümüzdeki dönemde de müsteri deneyimini ön planda tutarak yenilikçi ürün ve hizmetlerle perakende dünyasinin dijitallesmesinde öncü rolünü oynamaya devam edecek.
Kaynak: İHA