Hasan Tahsin Bulvari'ndaki Yol Yapim Çalismalari Son Asamada

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Hasan Tahsin Bulvari’nda sona yaklasan yol genisletme ve düzenleme çalismalarini yerinde inceledi.

Hasan Tahsin Bulvari'ndaki Yol Yapim Çalismalari Son Asamada
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ulasim alaninda vatandaslarin çok daha rahat, güvenli ve konforlu hareket edebilmesine yönelik çalismalarini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Baskan Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi tarafindan Melikgazi ilçesinin en islek bölgelerinden olan Hasan Tahsin Bulvari’nda devam eden yol genisletme ve düzenleme çalismalarini yerinde denetledi. Büyükkiliç, Fen Isleri Daire Baskani Ali Hasdal’dan yol yapim çalismalarinin son durumu hakkinda bilgiler aldi. Burada açiklamalarda bulunan ve çalismalarin son asamaya geldigini ifade eden Baskan Büyükkiliç, “Buradaki kavsak düzenleme çalismalari devam ediyor. 2 bin konutun oldugu bölgedeki ana arter çalismalari ve düzenlemeleri son asamaya geldi. Yollarla ilgili çalismalar bitti, peyzaj çalismalari ile ilgili süreç de tamamlanma asamasinda” diye konustu.

Büyükkiliç, yolun hayirli olmasi temennisinde bulunarak, “Semtimize, sehrimize hayirli, ugurlu olsun. Söyle bakildigi zaman devasa bir eser ortaya çikmis oluyor. Hemserilerimiz agiz tadiyla otursun” dedi.

Yol yapim inceleme esnasinda Baskan Büyükkiliç’a, Genel Sekreter Yardimcisi Hamdi Elcuman da eslik etti.
Kaynak: İHA