Baskan Adayi Eroglu Zanaatlarlari Oy Kullanmaya Davet Etti

Malatya Berberler ve Kuaförler Odasi Baskanlik seçimlerine sayili günler kala Baskan Adayi Kuaför Sener Eroglu basin açiklamasinda bulundu.

Baskan Adayi Eroglu Zanaatlarlari Oy Kullanmaya Davet Etti
11 Ocak Sali günü Malatya Ögretmenler evinde yapilacak olan seçime tüm genel kurul üyelerini oy kullanmaya davet eden Eroglu, “Seçimi hep birlikte kazanacagiz” dedi.

Baskan adayi Sener Eroglu, birlik ve beraberlik duygusu çerçevesinde hareket ettigini vurgulayarak sunlari söyledi:

“Malatya Berberler ve Kuaförler Odasi Baskanlik seçimlerine bildiginiz üzere sayili günler kaldi. Rabbim çiktigimiz bu yolda bizleri utandirmasin, yapacagimiz güzel islerde bizleri muvaffak kilsin. Birlik ve beraberlik duygusu çerçevesinde hareket ederek bütün berber, kuaför, güzellik salonlari, gelinlik ve fotografçi zanaatkar ustalarimizi oy kullanmaya davet ediyorum. Degerli meslektaslarimiz esit ve paydas bir anlayisla yaklasacagimizi, kimseyi kimseden ayirt etmeden söylemlerine fikirlerine saygi duyarak ötekilestirmeden ben degil biz anlayisiyla taahhüt ediyor söz veriyorum.”

Eroglu son olarak “Malatya Berberler ve Kuaförler Odasi Baskan adayligima tüm esnaf ve sanatkâr camiamizin desteklerini bekliyorum. Birlikte basaracagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA