Ankara Itfaiyesi'nde Sinavi Kazanan Yeni Memurlarin Listesi Açiklandi

Ankara Büyüksehir Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen itfaiye memuru alimina iliskin sinav sonuçlandi. Yapilan sözlü ve yazili sinavda 750 aday arasinda yapilan degerlendirme sonucunda sinavi kazanan 150 itfaiye erinin isim listesi “ankara.bel.tr” adresinden yayimlandi.

Ankara Itfaiyesi'nde Sinavi Kazanan Yeni Memurlarin Listesi Açiklandi
Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’in liyakat esasina göre baslattigi ve 2020 yilinda yapilan sinavla 295 itfaiye memurunun ise baslamasinin ardindan 2021 yilinda 150 yeni itfaiye erinin alimi için de sinav yapildi. ‘Itfaiyecilik ve Yangin Güvenligi’ ile ‘Sivil Savunma ve Itfaiyecilik’ alanlarindan mezun olan 750 adayin uygulamali sinav ve mülakata tabi tutulmasinin ardindan yapilan degerlendirme sonucu sinavi kazanan ve atamasi yapilacak 150 yeni itfaiye erinin isim listesi Ankara Büyüksehir Belediyesi internet adresi üzerinden açiklandi. Sinavi kazananlarin istenilen evraklari 21 Ocak 2022 tarihine kadar Büyüksehir Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Daire Baskanligina teslim etmesi gerekiyor.

150 asil ve 75 yedek liste yayimlandi

Sinavi kazanan 150’si asil, 75’i ise yedek olarak yayimlanan isimler puanlariyla birlikte ayrintili bilgiye internet adresinden ulasabilecek. Yedek listede 10 kadin, 65 erkek bulunurken sürecin tamamlanmasi ile Ankara Itfaiyesi’nde atamasi yapilacak 11’i kadin, 139’u erkek olmak üzere toplam 150 itfaiye memuru görev alacak. Dilekçe örnegi ve isim listesinin de yer aldigi sayfada sinavi kazananlarin, 21 Ocak 2022 tarihine kadar Büyüksehir Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Daire Baskanligina su belgeleri teslim etmesi gerekiyor:

-Diploma asli veya noter tasdikli örnegi,

-Nüfus cüzdani ve sürücü belgesinin noter tasdikli örnegi,

-Saglik açisindan Itfaiye Eri olur ibareli tam tesekküllü hastaneden alinacak saglik raporu,

-4 adet fotograf (Vesikalik/Biyometrik),

-Adli sicil kaydi belgesi (kamu çalisanlari için),

-Askerlikle ilisigi olmadigina dair belge,

-KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alinan dogrulama kodlu bilgisayar çiktisi,

-Dilekçe (Aday tarafindan doldurulup imzalanacaktir)
Kaynak: İHA