ALKÜ'ye 2 Altin 2 Gümüs Madalya

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi (ALTSO) Turizm Meslek Yüksekokulu (MYO) Asçilik Programi ögrencileri yapilan ödüllü mutfak yarismalarindan iki altin ve iki gümüs madalya ile döndü.

ALKÜ'ye 2 Altin 2 Gümüs Madalya
ALKÜ ALTSO Turizm MYO Asçilik Programinda ögrenim gören dört ögrenci, 18. Uluslararasi Istanbul Mutfak Günleri kapsaminda yapilan ödüllü mutfak yarismalarinda ALKÜ’yü temsil etti. Üç ayri dalda yarisarak iki altin ve iki gümüs madalya kazanarak büyük bir basariya imza attan ögrenciler elde ettikleri basariyi ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ile paylasarak takdim etmek üzere Rektör Kalan’a ziyarette bulundu. Üniversite düzeyi tatli kategorisinde birincilik kazanan Irem Altuntas’i, üniversite düzeyi balik kategorisinde birinci olarak altin madalya kazanan Baris Gülaçti ile üniversite düzeyi ana yemek kategorisinde gümüs madalyalarin sahibi olan Turan Güven ve Berkay Koçbay’i tebrik eden Rektör Kalan, ögrencilerin elde ettikleri önemli basarilar ile ALKÜ’yü onurlandirdiklarini ifade etti.

Kalan, “Her bir ögrencimizin bu tür basarilara imza atmasi bizlere dogru yolda ilerledigimizi gösteriyor ve bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” diyerek duygularini dile getirdi.
Kaynak: İHA