Körfez'de Yilin Ilk Meclisi Yapildi

Körfez Belediyesi’nde 2022’nin ilk meclisi gerçeklestirildi. 13 maddenin görüsüldügü toplantida, denetim komisyonunda yer alacak 2 isim de belirlendi.

Körfez'de Yilin Ilk Meclisi Yapildi
Belediye meclis salonunda Baskan Sener Sögüt’ün Baskanliginda gerçeklestirilen toplantida 13 gündem maddesi yer aldi. Maddelerin oy birligi ile geçtigi meclis toplantisinda konusan Baskan Sener Sögüt, 2022 yilinin hayirlar getirmesi temennisinde bulunarak, bir çok projenin de startini verecekleri yil olacagini belirtti.

Toplantida ayrica Çamlitepe’de hayata geçirilecek olan Çamlitepe Spor Kompleksi ve Güney Mahallesi’ndeki Kapali Spor Salonu ve Gençlik Meclisi’nin Büyüksehir Belediyesi ile ortak proje kapsaminda yapilmasi için Baskan Sögüt’e protokol yetkisi verildi.

Sögüt, projelerin Büyüksehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirilecegini söyledi.



Toplantida ayrica bazi maddeler ilgili komisyonlara havale edilerek bir sonraki mecliste görüsülmesi kararlastirildi. Toplantida denetim komisyonunda yer alacak isimlerde belirlendi. AK Parti’den Sinan Baris Kaya ve Mehmet Sayim ile IYI Parti’den Resat Sari meclis üyeleri tarafindan denetim komisyonuna seçildi.
Kaynak: İHA