Prof. Dr. Fulya Topçuoglu Ünal Açiklamasi 'Hedefimiz Daha Saglikli Bir Yasam'

Yesilay Kütahya Il Sube Baskani Prof. Dr. Fulya Topçuoglu Ünal, insanlarin kendisi için atabilecegi en güzel adimin saglikli yasam aliskanliklari kazanmak oldugunu ifade etti.

Prof. Dr. Fulya Topçuoglu Ünal Açiklamasi 'Hedefimiz Daha Saglikli Bir Yasam'
Zararli aliskanliklardan kurtulmak isteyen vatandaslara ve yakinlarina Kütahya YEDAM’da ücretsiz psikososyal danismanlik hizmeti verdiklerini kaydeden Togçuoglu Ünal, “Bagimliliklarindan kurtulmak isteyenlerin her zaman yaninda yer almaya devam edecegiz. Siz karar verin, biz Yesilay olarak yaninizda olalim. 2022’nin bagimliliklardan uzak yeni bir baslangica vesile olmasini, hepimize saglikli ve güzel günler getirmesini diliyorum” dedi.

Insanlarin kendisi için atabilecegi en güzel adimin saglikli yasam aliskanliklari kazanmak oldugunu belirten Yesilay Kütahya Il Sube Baskani Prof. Dr. Fulya Topçuoglu Ünal, “Yesilay olarak hedefimiz; herkesin bagimliliklardan uzak, saglikli bir yasam sürmesi. Bu dogrultuda yürüttügümüz çalismalarimizda çocuklarin küçük yaslardan itibaren saglikli yasam aliskanliklari edinmelerini, gençlerin ise bagimlilik riskinin farkinda olmalarini ve her yastan yetiskinin saglikli bir yasam sürmesini önemsiyoruz. Bunun için sporun, kültür-sanatin, egitimin gücünden yararlanarak pek çok proje hayata geçiriyoruz. Bizim yeni yildan dilegimiz saglikli bir hayat, saglikli bir toplum, saglikli bir gelecek. Insanlarimizin da bu dilegi paylasmasini, yeni yila girerken saglikli yasamaya karar vermelerini gönülden temenni ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA