Dehşet verici olay! Üç yaşındaki kızını ayı kafesine attı!

Bir hayvanat bahçesinde üç yaşındaki kızını boz ayı kafesine atan bir annenin görüntüleri, şok etkisi yarattı. Üç yaşındaki çocuğunu neden ayının yanına bıraktığı anlaşılamayan kadın, cinayete teşebbüsten yargılanacak.

Dehşet verici olay! Üç yaşındaki kızını ayı kafesine attı!Özbekistan'da yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntüleri, çocuğunu parmaklıkların üzerinde tutan annenin kızını ayının olduğu yere bırakmasını, ziyaretçilerin korku içinde izlediğini gösteriyor.

Görüntülerde annenin, çocuğunu izleme noktasında parmaklıkların üzerinden tuttuktan sonra sola doğru hareket ettiği, ardından çaresiz kızı ayının olduğu yere bıraktığı görülüyor.

Zuzu adlı ayı, kafesin içindeki bir sipere indikten sonra küçük kızı kokladı. Ancak hayvanat bahçesi görevlileri, personelin çocuğu kurtarmayı başarabilmesi için canavarı kafesin kapalı bir bölümüne çekmeyi başardı.

Dehşet verici olay! Üç yaşındaki kızını ayı kafesine attı!

CİNAYETE TEŞEBBÜSLE SUÇLANDI
Taşkent'teki haberlere göre, yaşananları izliyor gibi görünen anne daha sonra gözaltına alındı ​​ve cinayete teşebbüs suçlandı. Suçlu bulunursa 15 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Dehşet verici olay! Üç yaşındaki kızını ayı kafesine attı!

Kafa travması ve düşme nedeniyle yaralanan kız hastanede tedavi altına alındı. Bir hayvanat bahçesi sözcüsü, 'Genç bir kadın, tüm ziyaretçilerin önünde küçük bir kızı bir boz ayının kafesine attı. Amacının ne olduğu tam belli değil.

Dehşet verici olay! Üç yaşındaki kızını ayı kafesine attı!

Hem ziyaretçiler hem de hayvanat bahçesi çalışanları onu durdurmaya çalıştı ama başaramadılar. Ayı, yürümeye başlayan çocuğu av olarak algılasaydı, olacakları düşünmek bile istemiyoruz.'

Ayı Zuzu yavaşça ayağa kalktı, yavaşça siperden indi, kıza doğru yürüdü, kokladı ve geri yürüdü. Küçük kız düşüş nedeniyle beyin sarsıntısı geçirdi, kafası kesildi ve morluklar oluştu. 'Şu anda durumu normal, ancak sürekli gözlem altında tutuluyor' açıklaması yapıldı.