BM Kalkinma Programi Heyetinden Sincan Belediye Baskani Ercan'a Tesekkür

Birlesmis Milletler Kalkinma Programi (UNDP) Bosna Hersek heyeti, Sincan Belediye Baskani Murat Ercan’a projeleri için tesekkür etti.

BM Kalkinma Programi Heyetinden Sincan Belediye Baskani Ercan'a Tesekkür
Iklim degisikligi konusunda çalismalar ve arastirmalar yapan Birlesmis Milletler Kalkinma Programi (UNDP) Bosna Hersek heyeti Sincan Belediyesi Sifir Atik projesini yerinde görmek ve bilgi almak için Sincan Belediye Baskani Murat Ercan’i ziyaret etti.

Sincan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü, BM Bosna Hersek Heyeti’ne Sifir Atik ve iklim degisikligi çalismalari hakkinda 3 saat süren bir sunum gerçeklestirdi. Eko-Çiftlik, mobil atik, yas mama yapim sürecini yerinde inceleyen BM Bosna Hersek Heyeti çalismalardan çok etkilendiklerini belirterek Sincan Belediye Baskani Murat Ercan’a tesekkür etti.

Birlesmis Milletler Kalkinma Programi (UNDP) kapsaminda Sincan Belediyesi’ni ziyaret eden 30 kisilik heyet içerisinde Zenica Belediyesi, Trebinje Belediyesi, Sanski Most Belediyesi, Laktasi Belediyesi, Sirp Cumhuriyeti Sehirler ve Belediyeler Dernegi, Bosna Hersek Federasyonu Sehirler ve Belediyeler Dernegi, Bosna Hersek Federasyonu Çevre ve Turizm Bakanligi, Bosna Hersek, Fiziksel Planlama, Insaat Mühendisligi ve Ekoloji Bakanligi (RS) ve UNDP Bosna Hersek Ofisi yer aldi.
Kaynak: İHA