Kocasinan'da Ögrenciler, Yariyil Tatilinde Hem Ögreniyor Hem Egleniyor

Kocasinan Belediyesi, yariyil tatilinde hazirladigi programlarla, ögrencilere hem egitici hem de eglenceli bir tatil keyfi yasatiyor. Kocasinan’in ve Türkiye’nin gelecegi olan ögrencilerin egitimlerine destek olduklarini belirten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, “Hizmetlerimizle gelecegimizin teminat yavrularimizin, Kocasinan’da yasamanin ayricalikli oldugunu gösteriyoruz” dedi.

Kocasinan'da Ögrenciler, Yariyil Tatilinde Hem Ögreniyor Hem Egleniyor
Kocasinan’in geleceginin, egitimle sekilleneceginin bilinciyle hizmet verdiklerine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, yariyil tatilinde ögrencilere sosyal, fiziksel ve zihinsel birçok beceri kazandirmak adina çesitli etkinlik düzenlediklerini belirterek “Gelecegimizin teminati yavrularimiza yönelik hazirladigimiz birbirinden özel etkinlik ve kurslarla, onlara keyifli bir tatil yasatiyoruz. Etkinliklerimiz ile ögrencilerimiz bir yandan bilgilenirken bir yandan da hosça vakit geçiriyor. Böylelikle çocuklarimiza yönelik verdigimiz egitim, sanat ve sosyal aktivelerle yarinlarimizi insa ediyoruz. Farkli etkinliklerimiz ve hizmetlerimizle çocuklarimizin her zaman yaninda olmaya devam edecegiz. Bütün gayretimiz; Güçlü Türkiye’nin yarinlari olan evlatlarimizin daha iyi bir sekilde yetisebilmesi içindir. Insallah hizmetlerimizle yarinlarimiz daha iyi olacak” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar sözlerini, yariyil tatilinin tüm ögrenci, ögretmen ve veliler için hayirli olmasi dileginde bulunarak sonlandirdi.

Kocasinan’daki tesisleri sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenlendigi bir kültür merkezi haline dönüstüren Kocasinan Belediyesi, yariyil tatilinde çocuklara yönelik hazirladigi etkinlik ve kurslarla ögrenciler tatil günlerini en güzel sekilde degerlendiriyor. Programlar kapsaminda Kocasinan Çocuk Kulübü Mimarsinan tesisinde ögrencilere, degerler egitimi, baglama, gitar ve resim gibi kurslar veriliyor. Özellikle Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisinde çocuklari bilim ve teknolojiyle bulusturan Kocasinan Belediyesi, ögrencilerin yeteneklerini kesfetmesini sagliyor. Egitici, milli ve manevi degerlere bagli sosyal mesajlarin verildigi etkinliklerde, çocuklar hem ögreniyor hem de egleniyor.
Kaynak: İHA