Hayvansever Kimligiyle Taninan Yüksel, Diyarbakir Kuyumcular Ve Sarraflar Odasi'nin Baskani Seçildi

Seçime giden Diyarbakir Kuyumcular ve Sarraflar Odasi Baskanligi’nin galibi, üyelerinin büyük çogunlugunun destegini alan Yüksel Gold Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yüksel oldu.

Hayvansever Kimligiyle Taninan Yüksel, Diyarbakir Kuyumcular Ve Sarraflar Odasi'nin Baskani Seçildi
Diyarbakir ve Türkiye’de hayvansever kimligiyle taninan kuyumcu Mehmet Yüksel, camiasinin talebi ve destegini alarak girdigi oda baskanligini farkli kazandi. Diyarbakir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birliginde yapilan heyecanli seçimde Mehmet Yüksel ve Seyhmus Türkan yaristi. Oylama tamamlanip resmi sonuçlarin açiklanmasiyla 244 oy kullanildi. 1 bos, 3 geçersiz sayilan oylamada Türkan 95 oy alirken, Yüksel 144 oyla görevi eski Baskan Yunus Öner’den devir aldi.

“Bu yolda hep birlikte yürümeye basliyoruz, hayirli olsun”

Yeni baskan Yüksel, bu yolda büyük basarilara imza atacaklarini kaydederek kendisine destek olan esnafa tesekkür etti. Yüksel, “Seçimimizin hayirli olmasi birlik ve beraberligimize vesile olmasini temenni ediyorum. Yaklasik 4 aydir basladigimiz seçim süresi boyunca hiçbir ayrim gözetmeden oyu olsun veya olmasin tüm esnaf arkadaslarimizi ziyaret ettik. Sizlerin birebir sorun ve önerilerini dinledik. Proje ve yapacaklarimizi bikmadan anlattik, bizleri sabirla dinlediginiz için sükranlarimi sunuyorum. Bu yolda sahsim ve projelerime inanan, bu yolda canla basla çalisan tüm dostlarimiz, degerli yönetimime sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Hepimizin sektörde sorunlari o kadar çogaldi ki, is çigirindan çikti, çekilmez hal aldi. Bu sorunlardan dolayi kiymetli bazi arkadaslarimizin önerisiyle kendimizi bu yolda bulduk. Bu yolda hep birlikte yürümeye basliyoruz, hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA