Yüzü Gözü Kanlar Içinde Kendisine Çarpan Araci Sordu

Gaziantep’in Islahiye ilçesinde tirin motosiklete çarparak kaçtigi kazada 3 kisi yaralandi. Kazada kanlar içerisinde kalan motosiklet sürücüsü, yarali haliyle jandarmalara kendisine çarpan tirin sürücüsünün yakalanip yakalanmadigini sordu.

Yüzü Gözü Kanlar Içinde Kendisine Çarpan Araci Sordu
Edinilen bilgiyle göre, Islahiye’den Hatay istikametine seyir eden 80 ABP 521 plakali motosiklete arkasindan gelen tir çarpti. Motosiklet yoldan çikarak devrildi. Motosiklet sürücüsü Hüseyin A., arkasinda bulunan karisi Özlem A. ve kizi Hiranur A. yaralandi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yaralilara müdahale edildi. Yüzü gözü kanlar içerisinde kalan motosiklet sürücüsü ise yarali haliyle jandarmalarin yanina giderek, kendisine çarpan tirin sürücüsünün yakalanip yakalanmadigini sordu. Jandarmalarin "yakalayacagiz" dedigi sürücü, bir vatandasin ve saglik ekiplerinin telkiniyle tedavisi için ambulansa bindirildi. Sürücünün çocugu ve esi de ambulansla hastaneye kaldirilirken, Özlem A.’nin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Kazayi gören gören ve yaralilarin yakini oldugu ögrenilen bir kadin büyük korku yasadi. Kazayi anlatan kadin, "Tirin çarpmasiyla uçmalari bir oldu. Tir mi çarpti kamyon mu çarpti, hatirlamiyorum. Döndü, çarpti gitti. Hatirlamiyorum su an korkudan" diye konustu.

Ekipler kaçan sürücünün yakalanmasi için çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA