(ÖZEL) Bu Bölgede Neredeyse Her Gün Olay Çikiyor

Eskisehir’de önceki gece alkollü bir restoranda yasanan, 1’i agir 6 kisinin yaralandigi biçakli ve silahli kavganin yasandigi bölgedeki esnaf, bölgede neredeyse her gün bu tarz olaylarin yasanmasindan üzüntü, endise duyduklarini belirtiyorlar.

(ÖZEL) Bu Bölgede Neredeyse Her Gün Olay Çikiyor
Hosnudiye Mahallesi Siloönü Sokak’taki bölge esnafi süreklilesen bu tarz olaylardan rahatsizligini dile getirdi. Alkollü mekânlarin yogun sekilde bulundugu bölgede neredeyse her gün kavga, biçaklama, silahla ates etme gibi olaylarin yasandigini söyleniyor. Çevredeki masum insanlar da yasanan olaylardan nasibini aliyor.

“Biri ates etmis, caminin kenarinda hala mermi izi var”

Olayin yasandigi çevrede esnaf olan Batuhan Kepir, bulunduklari bölgede neredeyse her gün olay oldugunu anlatti. Yasanan olaylardan dolayi birçok kisinin de zarar gördügünü belirten Kepir, su ifadeleri kullandi:

“Biz yaklasik 5 yildir buradayiz. Gerek alkolün verdigi etkiyle olsun, gerekse gençligin verdigi hizla birlikte hemen hemen her gün bu tarz seyler oluyor. Ates etme, kavga, dövüs ve biçaklama olaylari oluyor. Geçen gün yasanan olayi duyduk, ama ben görmedim. Her gün o tarz seyler oluyor buralarda. Özellikle cuma, cumartesi ve pazar günleri çok fazla oluyor. Yaklasik 1 yil önce bu olaya benzer bir sey yasandi. Üst komsum sesi duyuca cama çikti. Biri ates etmis ve caminin kenarinda hala mermi izi var. Bu tarz seyler oluyor. Kaza kursunu gibi seylerde çok zarar gören oldu.”
Kaynak: İHA