Milletvekili Aydin, Kardan Zarar Gören Vatandaslarla Bir Araya Geldi

TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Adiyaman Milletvekili Ahmet Aydin, Kahta’da yogun kar yagisi sonrasi zarar gören ve çatilari çöken is yerleri ile evleri ziyaret etti.

Milletvekili Aydin, Kardan Zarar Gören Vatandaslarla Bir Araya Geldi
Milletvekili Ahmet Aydin ve beraberindeki heyet Kahta Marangozcular Sitesi, besi çiftliklerini, Gazi Mahallesi’nde evi zarar gören Karakoyun ailesini, dügün salonlarini, Kahta Belediyesi Hayvan Pazari’ni ve sera isletmecilerini ziyaret ederek, isletme sahipleri, is yeri sahipleri ve vatandaslardan bilgi aldi.

Dogal afetlerden zarar gören vatandaslarin devlet olarak sürekli yanlarinda olduklarini ifade eden Aydin, kardan zarar görenlere geçmis olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Aydin, “Bugün Kahta’da yogun kar yagisi sonrasi zarar gören is yeri, isletme ve evlerimizi ziyaret ettik. Zarar gören tüm vatandaslarimiza en kisa sürede gereken yardim ve destegi sunacagiz. Allah daha beterinden korusun diyerek, tüm vatandaslarimiza geçmis olsun diyorum” diye konustu.

Aydin ve beraberindeki heyet Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligi’na güven tazeleyerek tekrar seçilen Baskan Tahsin Çatan’a hayirli olsun ziyaretinde bulunduktan sonra Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde çikan yangindan dolayi Baskan Mehmet Çatan’a da geçmis olsun dileklerini iletti.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Adiyaman Milletvekili Ahmet Aydin’a, Kahta Kaymakami Selami Korkutata, AK Parti Adiyaman Il Baskani Mehmet Dagtekin, AK Parti Kahta Ilçe Baskani Bedir Yeni ve partililer eslik etti.
Kaynak: İHA