Melikgazi'den Çocuklara Özel Etkinlikler

Yariyil tatilinde olan ögrencileri sevindirecek bir dizi program yapan Melikgazi Belediyesi, sömestr etkinligi düzenledi. Birbirinden eglenceli tiyatro, konser ve gösteriler çocuklarla bulusacak.

Melikgazi'den Çocuklara Özel Etkinlikler


Yariyil tatili süresince belediyeye bagli 2 tesiste ögrenciler için kültürel, sanatsal etkinlikler ve egitsel atölyeler olacak. Ögrenciler için hem egitici hem eglendiren etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, "Çocuklarimiz evde sikilmasin diye birçok tesisimizde onlar için organizasyonlar hazirladik. Necip Fazil Kisakürek ve Tinaztepe Sosyal Tesislerimizde düzenlenecek olan etkinlikte workshoplar, maskot bando, zumba, mini konser, ilizyon, yoga, Hacivat ve karagöz, kukla olacak. Tatili doyasiya yasamaniz egitici ve eglenceli etkinlikler, konserler, bando takimlari, tiyatro gibi etkinlikler ile tatil gibi tatil sizleri bekliyor. Yogun bir ders döneminden sonra ögrencilerimiz gönüllerince eglensinler istedik. Bu vesileyle çocuklarimizin ayni zamanda yasitlariyla zaman geçirerek sosyallesmelerine katkida bulunuyoruz” diye konustu.

Etkinlikler hakkinda bilgiler veren Palancioglu, “Etkinliklerimiz 3 Subat Persembe günü saat 13.00 ve 17.00 saatleri arasinda Tinaztepe Sosyal Tesislerinde, 4 Subat Cuma günü ise Necip Fazil Kisakürek Sosyal Tesisimizde yine saat 13.00 ile 17.00 arasinda olacak. Etkinliklere katilmak üzere www.melikgazi.bel.tr adresinden online kayit yaptirabilirsiniz. Haydi çocuklar hepinizi bekliyorum dedi.

Kaynak: İHA