Inegöl'de 90'Lar Rüzgari Esti

Inegöl Belediyesi, Ocak ayi kültür sanat etkinlikleri kapsaminda 90’lar konseri düzenledi. Sarkici Safa Zakir, muhtesem sesiyle Inegöllülere unutulmaz bir gece yasatti.

Inegöl'de 90'Lar Rüzgari Esti
Sehrin kültür sanat hayatina yön veren organizasyonlar düzenleyen Inegöl Belediyesi, Ocak ayi etkinliklerini muhtesem bir final ile taçlandirdi. Geçmis yillarda oldugu gibi 2022 yilinda da kültür sanat anlaminda birbirinden essiz organizasyonlarla ilçe halkini bulusturmaya devam eden Inegöl Belediyesi, Cuma aksami 90’lar konseriyle renkli bir geceye imza atti.

Inegöl’de kültür ve sanatin merkezi haline gelen Besinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde, sarkici Safa Zakir’in sahne aldigi ve 90’li yillarin unutulmaz sarkilarinin seslendirildigi 90’lar konseri düzenlendi.

Ilçe halkinin ilgisi yogun olurken, Safa Zakir sahnede kaldigi süre boyunca hem enerjisiyle hem görsel sovlariyla hem de sesiyle unutulmaz bir gece yasatti. Dinleyicilerin 90’li yillarin sarkilariyla maziye uzandigi, orta yaslilarin gençliklerini hatirladigi, gençlerin de çocukluk sarkilarini yeniden dineleme firsati buldugu konser, büyük bir coskuyla gerçeklestirildi.

Konser sonunda Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Uslu sahneye davet edildi. Bu muhtesem gece için hem Safa Zakir’e hem de salonu dolduran vatandaslara tesekkür eden Uslu, sanatçiya gecenin anisina hediye takdimi gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA