Aracina Çarpip 20 Bin TL Masraf Açan Sürücüyü 1 Aydir Ariyor

Denizli’de park halindeki hafif ticari araca çarpan otomobil sürücü arkasina bakmadan kaçti. Aracini demir bariyerlere girmis bir sekilde bulan ve yaklasik 20 bin TL masrafi olan sürücü ise, 1 aydir kayiplara karisan kisiyi ariyor.

Aracina Çarpip 20 Bin TL Masraf Açan Sürücüyü 1 Aydir Ariyor


Olay, 29 Aralik 2021 Çarsamba günü Pamukkale ilçesine bagli Pelitlibag Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 20 U 8004 plakali hafif ticari aracini çocuk parkinin yanina park eden Emel Andaç, ardindan arkadaslarinin yanina gitti. Bu sirada plakasi ve sürücüsünün kimligi belirlenemeyen araç, Andaç’in park halindeki hafif ticari aracina çarparak olay yerinden kaçti. Yaklasik 1 saat sonra aracinin yanina gelen Andaç, karsilastigi manzara sonrasi sok oldu. Aracinin demir bariyerlere girdigini ve hasar oldugunu gören Andaç, ardindan 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulundu. Ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler tutanak tutarken, aradan geçen 1 aylik süreye ragmen kaçan sürücüye ulasilamadi. Güvenlik kameralarindan sonuç alamayan Andaç, aracina çarpip kaçan sürücüyü aramaya devam ediyor.

“20 bin TL’lik masrafim var”

1 ay geçmesine ragmen kaçan kisilerin bulunamadigini belirten Emel Andaç, “Aracimi düzgün bir sekilde park ettim ve arkadaslarimin yanina gittim. Geri döndügümde aracimin demir bariyerlere girdigini ve ortada kimsenin olmadigini gördüm. Polisler geldi tutanak tuttular. 1 geçmesine ragmen kaçan kisi bulunamadi ve aracimda 20 bin TL masraf var” dedi.

Kaynak: İHA