3 Hirsizlik Süphelisi, 8'Inci Soygunda Suçüstü Yakalandi

Aksaray’da 7 ayri hirsizlik olayinin süphelisi olan 3 kisi, 8’inci soygunlarinda devriye atan jandarma ekipleri tarafindan suçüstü yakalandi.

3 Hirsizlik Süphelisi, 8'Inci Soygunda Suçüstü Yakalandi
Olay, Aksaray’in Eskil ilçesine bagli Esmekaya Beldesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, tarim arazilerinin bulundugu bölgede devriye atan Esmekaya Jandarma Karakol Komutanligi ekipleri, bir tarlanin basinda 3 sahsin süpheli olarak bir seylerle ugrastigini fark etti. Uzaktan 3 sahsi takibe alan jandarma ekipleri, bir süre sonra sahislarin elektrik diregi ve altinda bulunan elektrik panelinden kablolari kestiklerini fark etti. Bunun üzerine hemen harekete geçen jandarma ekipleri, Mustafa K. (29), Eyüp T. (35), Murat T. (34) isimli 3 süpheliyi suçüstü yakaladi. Gözaltina alinan süpheliler, sorgulanmak üzere Esmekaya Jandarma Karakol Komutanligina götürülürken, burada yapilan sorgu ve arastirmalarda sahislarin bag, bahçe, tarla, ev ve insaattan hirsizlik ile motosiklet hirsizligi olmak üzere 7 ayri faili meçhul hirsizlik olayinin süphelileri oldugu belirlendi.

Olayla ilgili sorusturma sürerken jandarmadan yapilan açiklamada, “Vatandaslarimizin huzur ve güven içinde yasamasi, yurtta asayis ortaminin saglanmasi amaci ile titiz ve gayretli çalismalarimiza gece gündüz demeden araliksiz olarak devam edilecektir” denildi.
Kaynak: İHA