Yillardir Gözü Gibi Baktigi Klasiklerini Görücüye Çikardi

Osmaniye’de yasayan klasik otomobil tutkunu adam, yillar içerisinde ilk sahiplerinden satin aldigi 11 adet klasik otomobili görücüye çikardi. Klasik otomobillerin arasinda Osmaniyeli sanatçi Ümit Besen’in ilk albümünü çikardiktan sonra babasi Fikret Besen’e aldigi ve Fikret Besen’in vefatina kadar kullandigi 1979 model otomobil de var.

Yillardir Gözü Gibi Baktigi Klasiklerini Görücüye Çikardi
Osmaniye’de yasayan Mustafa Ataser, Mustafa Bey isimli bir yakini ile birlikte yillar içerisinde ilk sahiplerinden satin aldiklari ve bakimini yaptiklari klasik otomobillerden olusan bir koleksiyon olusturdular. Tutkunu oldugu klasik otomobiller arasinda taninmis markalarin 1972 modelinden 1996 modeline kadar otomobillerin oldugu 11 klasik otomobili Osmaniye’de görücüye çikaran Mustafa Ataser, otomobilleri kendisinden daha iyi bakabilecek ve deger verecek birileri çikarsa satabilecegini de söyledi.



11 klasik otomobilin arasinda en dikkat çekici olan ise Osmaniyeli sanatçi Ümit Besen’in ilk albümünü çikardiktan sonra babasi Fikret Besen’e hediye olarak aldigi 1979 model Ford Taunus marka otomobil. Fikret Besen bu otomobilin ilk sahibi ve vefatina kadar oglunun aldigi otomobili kullanmis. Klasik otomobil tutkunu Mustafa Ataser, kendisinde bulunan bu otomobillerin tamamimin bir hikayesi oldugunu belirterek, “Zaten bu klasiklere deger katan hikayeleridir. Biz Mustafa Bey ile Osmaniye’de uzun yillardir bu otomobilleri topluyoruz. Bu araçlarimizin hepsi ilk sahibinden, Arabalarimizin fazla olmasindan ve artik çok ilgilenemedigimiz otomobilleri hem görücüye hem satiliga çikardik. Aralarinda 1972 model var 1976 model olan var. Ve tamamen ilk sahibinden ve hepsi orijinal otomobiller. Umarim alicilari çikar. Bizim gözümüz gibi baktigimiz bu araçlar yeni sahiplerinde daha mutlu olurlar” seklinde konustu.

Kaynak: İHA