Üniversite Ve Hafizlik Ögrencileri Bilal-I Habesi Kiz Kursu'nda Bulustu

Türk Diyanet Vakfi (TDV) Adana Yüksekögretim Kiz Ögrenci Yurdu’nda yariyil kampina katilan üniversite ögrencileri ile Haci Menekse Hatun Kiz Kur’an Kursu ögrencileri, Bilal-i Habesi Kiz Kur’an Kursu Ögreticisi Emine Yürekli’nin daveti üzerine Kur’an Kursunda bulustular.

Üniversite Ve Hafizlik Ögrencileri Bilal-I Habesi Kiz Kursu'nda Bulustu
Gençlige deger projesi kapsamindaki etkinlige, TDV Adana Yüksekögretim Kiz Ögrenci Yurdu Müdürü Emel Yuvali, Yüregir Müftülügü Gençlik Koordinatörü Fatma Kargin, Haci Menekse Hatun Kiz Kur’an Kursu Ögreticisi Nilgün Ilbilgi katildi.

Yapilan bulusmada, Bilal-i Habesi Kiz Kur’an Kursu yetiskin ögrencileri, yaz kursu ögrencileri, hafizlik ögrencileri, Adana TDV Yurdunda yariyil kampina katilan üniversite ögrencileri tanisip kaynastilar.

Daha önce de Bilal-i Habesi Kiz Kur’an Kursu Ögreticisi Emine Yürekli, kurs ögrencileri ve lise ögrencilerini de bulusturmustu.

Bulusma programinda cemaat ile ikindi namazi kilinarak, çesitli ikramlar esliginde samimi bir ortamda sohbet edildi. Program hafizlik ögrencilerinin yaptigi hatim duasi ile son buldu.
Kaynak: İHA