Eleskirt'te Ekiplerin Kar Temizleme Çalismasi Devam Ediyor

Agri’nin Eleskirt ilçesinde araliksiz eden kar yagisi hayati olumsuz etkiledi. Eleskirt Belediye ekiplerinin ise karla mücadelesi devam ediyor.

Eleskirt'te Ekiplerin Kar Temizleme Çalismasi Devam Ediyor
Eleskirt Belediyesi karla mücadele ekipleri ilçe merkezi ara arterler ve mahalle aralarinda gece geç saatlere kadar devam eden çalismalarla vatandaslarin asiri yagislardan etkilenmemesi ve hayatin rutin akisinin devam etmesi saglaniyor.

Eleskirt Belediyesi’nden yapilan açiklamada, “Araliksiz devam eden kar yagislari hayati olumsuz yönde etkilemistir. Belediyemiz sabah erken saatlerde çalismalara baslayip gece geç saatlere kadar çalismalari araliksiz devam ettirerek kar temizleme çalismalarini basari bir sekilde yapmaya devam etmektedirler. Yapilan çalismalarda vatandaslarimizin konforlu ve güven içinde bir ulasim saglanmasi için yogun bir çalisma temposuna girilmis ve ilçemizde kar temizleme çalismalari basarili bir sekilde yapilmistir. Özellikle çarsi merkezinde çatilarda yogun bir sekilde biriken kar ve buzlanmalar ilçe esnafi ile birlikte yapilan çalismalarla çatilardan indirilmis ve belediye ekiplerimizce düsen kar ve buz kütleleri is makineleri ile yükleyici kamyonlarla sehir merkezinin disina tasinmistir” denildi.

Kar temizleme çalismalarini denetleyen Eleskirt Belediye Baskani Ramazan Yakut ise çalismalar hakkinda bilgi alirken vatandaslari magdur etmeden araliksiz yagan kara ragmen islerini hakkiyla yapan personellerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA