Vali Elban Açiklamasi 'Hayalleriniz Büyük Olsun'

Adana Valisi Süleyman Elban, kiz ögrenci yurdunu ziyaretinde, “Insanliga, ailenize, memleketinize, faydali olmak için çalisin. Hayalleriniz büyük olsun" dedi.

Vali Elban Açiklamasi 'Hayalleriniz Büyük Olsun'
Vali Elban, Türkiye Diyanet Vakfi Kiz Ögrenci Yurdunu ziyaret ederek yariyil kampina katilan ögrencilerle bir araya geldi. Vali Elban, İçel Üniversitesinden gelen ögrencilerin katildigi kampin gerçeklestigi TDV Yüksekögretim yurdunu ziyaretinde yurt ve kamp hakkinda Il Müftüsü Dr. Hasan Çinar’dan bilgi aldi.

Burada yaptigi konusmada, Türkiye Diyanet Vakfinin egitime verdigi önemi dile getiren Vali Elban, farkli ortamlardan gelen gençlerimizi böyle güzel ve güvenilir ortamlarda misafir eden ve onlarin egitimine katkida bulunan herkese tesekkür etti.

Türkiye Diyanet Vakfinin her yas grubundan vatandasa hizmet etmek için büyük bir çaba içerisinde oldugunu kaydeden Vali Elban, üniversiteli gençlerle de sohbet etti. Vali Elban, “Gençler, gelecekle ilgili kayginiz bulunmasin. Ümitvar olunuz. Gerek bu yurtta gerekse de diger yurtlarda sizler için tüm imkanlar seferber edilmistir. Yapacaginiz tek sey ise okumak, kendinizi gelistirmek ve hayat boyu ögrenmeye devam etmektir” dedi.

Bu tür organizasyonlarin, kamplarin iyi degerlendirilmesi gerektigine vurgu yapan Vali Elban, “Insanliga, ailenize, memleketinize, faydali olmak için çalisin. Hayalleriniz büyük olsun. Hayali olmayanin gelecegi yoktur. Kalbinizde Allah, peygamber, kitap; vatan, millet, bayrak sevgisi olsun” dedi.

"Gençlerimiz bizim için çok önemli" diyen Vali Elban, sunlari kaydetti:

“Gelecegimizin teminati olan evlatlarimizin; ailelerinin, vatanimizin, milletimizin gelecegi için en iyi sekilde yetistirilmesini önemsiyoruz. Bu gençler memleketimizin istikbali.”
Kaynak: İHA