Rektör Ataç, Desteklerinden Dolayi Baskan Ergün'e Tesekkür Etti

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ile Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Kivanç Günhan’i makaminda konuk etti. Ziyarette konusan Rektör Ataç ve ögrencilere sagladigi desteklerden ötürü Baskan Ergün’e tesekkür etti. Baskan Ergün de, "Orada okuyan çocuklarin hepsi bizim evladimiz, bizim çocuklarimiz. Biz dün onlarin yaninda olduk, bugün de oluyoruz, yarin da olacagiz insallah" dedi.

Rektör Ataç, Desteklerinden Dolayi Baskan Ergün'e Tesekkür Etti
Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Kivanç Günhan ile birlikte Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. 2022 yilinin saglik getirmesi temennisinde bulunan Rektör Ataç, "Hem üniversitemiz hem sahsim hem de ögrencilerimiz adina tesekkür etmek istiyoruz. Göreve geldigimizden bu yana sehrimizde okuyan bütün ögrencilerimizin sorunlariyla birebir ilgilendi, dertlerimizi dinledi ve bunlarin çözümü noktasinda elinden gelen bütün çabayi sarf etti. Bunlarin en önemlisi de kampüsümüze ulasim noktasinda sorun yasayan çocuklarimizin bu sorunlarinin giderilmesi için tahsis ettigi elektrikli araçlar. Kampüsün ulasimina sagladigi destekler ve hastanemizin çevre düzenlemesine sagladigi katkilar bizim üniversite adina baskanimiza tesekkür etmemizi gerektiren en önemli meselelerdi. Bu ziyaret ayrica 2022 yili için saglikli bir yil temennisi. Üniversite olarak sehirle beraber bütünlesmemizde gerçekten önemli bir yüz bizim için Büyüksehir Belediye Baskanligi. Hem miniklerimizle hem miniklerimizle hem Milli Egitimimizle hem belediyemizle birlikte birçok organizasyonlar yapiyoruz. Bunlarin en büyügü de insallah baharda gerçeklestirecegimiz bilim senligi olacak. Sagladigi tüm destekler için tekrardan tesekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ise, "Nazik ziyaretiniz için tesekkür ediyorum. Orada okuyan çocuklarin hepsi bizim evladimiz, bizim çocuklarimiz. Bu ülkenin gelecegi. Biz dün onlarin yaninda olduk, bugün de oluyoruz, yarin da olacagiz insallah. Elimizden gelen her türlü destegi de her zaman verecegimizi herkes biliyor" diye konustu.

Kaynak: İHA