Yanginda Ölen Iki Kardesi Vali Gül Son Yolculuguna Ugurladi

Gaziantep’te, ögle saatlerinde bir evde çikan yanginda hayatini kaybeden yabanci uyruklu 2 çocuk, son yolculuguna ugurlandi. Feci yanginda hayatini kaybeden çocuklarin cenazesine katilan Gaziantep Valisi Davut Gül, önce cenaze namazlarini kildi sonra da tabutlara omuz verdi.

Yanginda Ölen Iki Kardesi Vali Gül Son Yolculuguna Ugurladi
Yangin, Gaziantep’in Sahinbey ilçesine bagli Kahvelipinar Mahallesi’nde bulunan 3 katli bir evin giris katinda çikti. Iddiaya göre, 2 çocugun evde bulundugu esnada bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yangin sonrasi dumani gören çevredeki vatandaslar durumu 112 acil saglik ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yogun kar yagisi nedeniyle olay yerine güçlükle ulasan itfaiye ekipleri yangini söndürmeye çalisirken, saglik ekipleri ise yangin sirasinda evde bulunan iki çocuga müdahale etti.

Iki kardes olay yerinde hayatini kaybetti

Saglik ekiplerinin yaptiklari inceleme sonucu yangin sirasinda evde bulunan Handan Halil (4) ile Osman Halil (6) isimli yabanci uyruklu iki kardes dumandan etkilenerek hayatini kaybettigini belirledi. Hayatini kaybeden iki kardesin cansiz bedenleri, Gaziantep Adli Tip Kurumu’nda yapilan islemlerinin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi.

Vali Gül, önce cenaze namazlarini kildi sonra da tabutlara omuz verdi

Feci yanginda dumandan etkilenerek hayatini kaybeden yabanci uyruklu çocuklarin cenazesine Gaziantep Valisi Davut Gül de katildi.

Cenazeye katilan Gaziantep Valisi Davut Gül, önce iki kardesin cenaze namazini kildi sonra da tabutlarina omuz vererek son yolculuguna ugurladi.
Kaynak: İHA