Çorlu'dan Istanbul'a Araç Geçisine Izin Verilmiyor

Istanbul Valiligi’nin olumsuz hava sartlari ve yollarda yasanan problemler dolayisiyla Trakya yönünden Istanbul’a araç geçisinin durduruldugunu açiklamasinin ardindan Istanbul’un sinir komsusu Tekirdag’in Çorlu ilçesinde polis ve jandarma ekipleri tedbir aldi.

Çorlu'dan Istanbul'a Araç Geçisine Izin Verilmiyor
TEM Otoyolu’na girisi dubalarla kapatan jandarma ekipleri TEM Otoyolu Çorlu Giseleri Mevkii’nde de tedbir alarak Istanbul istikametine araç geçisine izin vermedi.

Konuya iliskin olarak Tekirdag Valiligi’nden yapilan yazili açiklamada, “Istanbul ilinde yasanan olumsuz hava kosullari nedeni ile vatandaslarimizin can ve mal güvenliginin saglanabilmesi için, Istanbul iline hareket eden araçlarin, ikinci bir duyuruya kadar ilimiz sinirlarindan çikis yapmalarina izin verilmeyecektir. Vatandaslarimizin kendi güvenlikleri için görevlilerimize yardimci olmalari önemle rica olunur” ibarelerine yer verildi.

Ilçenin Istanbul yönüne tüm çikis güzergahlarinda kontrol noktalari olusturan polis ve jandarma ekipleri Istanbul yönüne geçise izin vermiyor.
Kaynak: İHA