Ödemis Kaymakami Aksoy Açiklamasi 'Vatandaslarimiz Dönüse Geçti'

Izmir’in Ödemis ilçesinde yogun kar yagisi ve tipi nedeniyle bölgedeki yaklasik 150 aracin içerisinde mahsur kalan vatandaslar, yapilan çalismalarinin ardindan bölgeden ayrilmaya basladi. Ödemis Kaymakami Fatih Aksoy, “Bölgede 1 kilometrelik bir alanda sikinti olmustu. Çalismalar neticesinde yol açildi, vatandaslarimiz dönüse geçti” ifadelerini kullandi.

Ödemis Kaymakami Aksoy Açiklamasi 'Vatandaslarimiz Dönüse Geçti'
Izmir’de hava sicakliginin eksi derecelere düsmesiyle birlikte özelikle Ödemis’in Bozdag ve Gölcük bölgelerinde etkili olan kar yagisi nedeniyle hem kartpostallik görüntüler ortaya çikti hem de ulasimda aksamalar meydana geldi. Yariyil tatilini de firsat bilerek Bozdag ve Gölcük bölgelerine giderek karin keyfini çikarmak isteyen vatandaslar kar ve tipi nedeniyle araçlarinda mahsur kaldi. Mahsur kalan vatandaslarin yardim çagrisi ile birlikte Izmir Büyüksehir Belediyesi ve Ödemis Belediyesi’nin yani sira ilgili kurumlar zaman kaybetmeden harekete geçti.

“Yaklasik 150 araç yolda kalmisti”

Bölgedeki çalismalar hakkinda bilgi veren Ödemis Kaymakami Fatih Aksoy, “Yaklasik 150 araç yolda kalmisti. Bölgede 1 kilometrelik bir alanda yasanan sikinti, ilgili kurumlar tarafindan yapilan kar küreme ve tuzlama çalismalarinin sonucunda yaklasik 1 saat önde giderilmis durumda. Vatandaslarimiz bulunduklari bölgeden dönüse geçti” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA