Damagina Saplanan Kursun Büyüklügündeki Demir Parçasindan 15 Yil Sonra Haberdar Oldu
Erzincan’da disçiye giden bir kisi, 15 yil önce damagina saplanan kursun büyüklügündeki demir parçasindan çekilen röntgen filmiyle haberdar oldu.

15 senedir yanagindaki demir parçasiyla yasayan emekli memur Faik Akin, “15 sene önce benzinli hizar ile çalisirken hizarin zinciri koptu. Kopan parçalar saçildi ve yanagima çarpti. Yanagimda bir parça kalmis farkinda olmadim. Dis tedavisi için hastaneye geldigimde doktor fark etti. Basarili bir ameliyat ile parçayi aldi. Simdi gayet iyiyim” dedi.
Ameliyati gerçeklestiren Dr. Yakup Gülnahar, “Hastanin muayenesinde rutin röntgen filmi istedik. Röntgenlerde hastanin yanaginda bir cisim oldugunu anladim. Kendisine daha önce implant yaptirip yaptirmadigini sordum. Kendisi implant yaptirmadigini söyledi.
Bu sefer hastanin yanaginda ne olabilir diye düsünürken hastanin 15 yil önce benzinli odun testeresi ile çalisirken testerenin zincirinin koptugunu ve etrafa saçilan parçalardan yanagina isabet ettigini ögrendik. Hastamizi ameliyata aldik ve yanagindaki demir parçayi çikardik. Hastamiz da su an gayet iyi bir durumda” seklinde konustu.
