Aliaga Belediyesinden Ögrencilere Sömestir Sürprizi

Aliaga Belediyesi, yariyil tatiline girecek ögrencilere karne hediyesi olarak birbirinden eglenceli sinema ve tiyatro gösterimleri hazirladi. Ücretsiz olarak gerçeklestirilecek sinema ve tiyatro gösterimlerinin yani sira çesitli oyun aktiviteleri yüzlerce çocuga sömestir coskusu yasatacak.

Aliaga Belediyesinden Ögrencilere Sömestir Sürprizi
Yariyil etkinlikleri kapsaminda Aliaga Gençlik Merkezi’nde sinema söleni yasanacak. Yeni Mahalle, Helvaci, Yeni Sakran ve Tüpras Halk Egitimi Merkezi’nde sahnelenecek müzikal tiyatrolar çocuklarin hem eglenceli hem de verimli bir yariyil tatili geçirmelerini saglayacak.

Aliaga Gençlik Merkezi’nde sinema söleni

Aliaga Gençlik Merkezi Sinema Salonu’nda yarin baslayacak sinema söleni 4 Subat 2022 Cuma günü sona erecek. Ögrenciler sinema keyfini iki hafta boyunca her gün 10.30 – 21.00 saatleri arasinda gösterime sunulacak; Masal Zamani “Melez Prenses”, Aslan Hürkus Kayip Elmas (Animasyon) ve Kesisme “Iyi ki Varsin Eren” isimli filmlerle yasayacak.

Aliagali çocuklar tiyatro ile hem ögrenecek hem eglenecek

Aliagali ögrencilerin yariyil eglencesi sinema söleniyle de sinirli kalmayacak. Festival havasinda geçecek yariyil tatilinde Yeni Mahalle, Helvaci, Yeni Sakran ve Tüpras Halk Egitimi Merkezi’nde ‘Aladdin’in Sihirli Lambasi’, ‘Troller’, ‘Sirinler Gargamele Karsi’ isimli eglenceli müzikal tiyatrolar çocuklar için sahnelenecek. Tiyatro gösterimlerinin yani sira çocuklar için mini club, yüz boyama, balon, patlamis misir dagitimi ve sihirbaz gibi etkinlikler eglenceyi ikiye katlayacak.
Kaynak: İHA