Kamyonet Akintili Bogaçayi'na Düstü, Mahsur Kalan 3 Kisi Botla Kurtarildi

Antalya’da manzara izlerken toprak kaymasi sonucu araçlariyla birlikte Bogaçayi’na düsüp akintili suda mahsur kalan biri kadin 3 kisi, itfaiye ekipleri tarafindan kurtarildi.

Kamyonet Akintili Bogaçayi'na Düstü, Mahsur Kalan 3 Kisi Botla Kurtarildi
Olay, saat 19.00 siralarinda Konyaalti ilçesine bagli Molla Yusuf Mahallesi Bogaçayi’nda yasandi. Isimleri ögrenilemeyen biri kadin 3 kisi, açik kasa kamyonetleriyle Bogaçayi kenarina gelip manzara izlemeye basladi.

Bu sirada topragin kaymasi sonucu kamyonet bir anda 1 metre yükseklikteki akintili çaya düstü. Geriye çikamayan sürücü ve yanindakiler, suda araçlariyla ilerleyip karsi kiyiya geçmeye çalisti. Kiyidan yaklasik 10 metre uzaklikta kamyonet çakilirken, araç içerisinde mahsur kalanlar 112 Acil Çagri Merkezine durumu bildirdi.

Botla kiyiya çikartildilar

Ihbarin ardindan olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, mahsur kalan vatandaslari kurtarmak için operasyon hazirligi yapti. Suya giren ekipler, vatandaslari ilk olarak araçtan çikartip güvenli bölgeye aldi, ardindan bota yardimiyla kiyiya çikardi.

Saglik durumlari iyi olan vatandaslar, yakinlarina ait baska bir araçla evlerine döndü. Çayda kalan kamyonet ise çekici yardimiyla sudan çikartildi.
Kaynak: İHA