Tusba Belediyesi Ekiplerinden Hasta Kurtarma Operasyonu

Tusba Belediyesi ekipleri, olumsuz hava sartlari ve tipi nedeniyle evinde mahsur kalan hamile kadini 3 saatlik çalismayla hastaneye ulastirdi.

Tusba Belediyesi Ekiplerinden Hasta Kurtarma Operasyonu


Tusba ilçe merkezine yaklasik 30 kilometre uzaklikta olan Çomakli Mahallesi’nde oturan 35 yasindaki Ayse Aytin isimli kadin aksam saatlerinde aniden rahatsizlandi. Ailesinin haber vermesi üzerine yola çikan 112 Saglik ekipleri, etkili olan tipi ve elverissiz hava sartlari nedeniyle yolu kapali olan Çomakli Mahallesi’ne gidemeyince Tusba Belediyesinden destek istedi. Belediye Baskani Salih Akman’in direktifleri ile hemen bölgeye hareket eden belediye ekipleri, 112 Saglik ekiplerinin hastaya müdahale etmesi için karla kapli yolu yaklasik 3 saat süren zorlu bir mücadele sonucu ulasima açarak mahalleye ulasti. Evinde ilk müdahalesi yapilan Aytin, daha sonra yine belediye ekipleri esliginde hastaneye getirilerek tedavi altina alindi.

Tusba Belediyesi ve 112 Saglik ekiplerine tesekkür eden Aytin’in yakinlari, “Tusba Belediyesi ekiplerinden Allah razi olsun. Haber verdigimiz saglik ekipleri, tipi nedeniyle yolumuz kapaninca ambulans yolda kaldi. Tusba Belediyesi ekipleri, yolumuzu açarak saglik ekiplerin evimizin önüne kadar gelmesini sagladi. Baskanimiz Salih Akman ve ekibine tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA