Vali Mahmut Çuhadar'dan Kitap Kampanyasina Destek

Milli Egitim Bakanliginca okullardaki kütüphanelerde baslatilan ‘Kütüphaneler kitap dolsun herkes okusun” projesi kapsaminda Vali Mahmut Çuhadar, evden getirdigi yaklasik 100 kitapla kampanyaya destek verdi.

Vali Mahmut Çuhadar'dan Kitap Kampanyasina Destek
Milli Egitim Bakanliginca okullardaki kütüphanelerin kitapla dolmasi amaciyla baslatilan ve kisa sürede tüm Türkiye’ye yayilan kampanyaya Adiyaman’dan da Vali Mahmut Çuhadar’dan destek geldi. Vali Mahmut Çuhadar, evinde bulunan yaklasik 100 kitabi Ertugrul Gazi Anadolu Lisesi kütüphanesine bagisladi. Ertugrul Gazi Anadolu Lisesinde ögretmen ve ögrencilerle bir araya gelerek evden getirdigi kitaplari kütüphaneye bagislayan Vali Mahmut Çuhadar, “Milli Egitim Bakanligimizca ülkemiz genelinde baslatilan kampanyaya Adiyamanli hemserilerimizden de destek bekliyoruz. Hemserilerimizden ricam evlerinde okumadiklari kitaplari bir okulumuzun kütüphanesine bagislayarak çocuklarimizin hayatina dokunmalaridir. Çocuklarimizin ve gençlerimizin egitim yasamini ilgilendiren her türlü proje ve kampanyaya tüm hemserilerimizi destek vermeye davet ediyorum. Çünkü ülkemizin gelecegini okuyan ve arastiran bir nesil insa edecektir. Okumayan arastirmayan bir gençligin gelecekte büyük hedefler ve yüksek idealler tasimasi mümkün degildir. Insallah bu kampanya ile okullarimizin kütüphaneleri kitap dolar. Bu amaçla tüm Adiyamanli hemserilerimden bu kampanyaya destek olmaya, gelecegimiz olan çocuklarimiz için her türlü destegi ve katkiyi sunmaya davet ediyorum” dedi.

Okul kütüphanesinde ögrencilerle de sohbet eden Vali Çuhadar, çocuklara bol bol kitap okumalari tavsiyesinde bulunarak, “Kitaplar insanin en iyi dostlarindan birisidir. Bu nedenle siz sevgili çocuklarimiza ve gençlerimize tavsiyem, bol bol kitap okuyarak dünyanizi ve ufkunuzu genisletmenizdir" diye konustu.

Kaynak: İHA