Petrol Boru Hattindaki Yangina Müdahale Sürüyor

Kahramanmaras’in Pazarcik ilçesinde petrol boru hattinda meydana gelen patlama sonrasi çikan yangina ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Petrol Boru Hattindaki Yangina Müdahale Sürüyor
Pazarcik ilçesinde Narli Mahallesi’ndeki Botas petrol hattinda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Büyüksehir Belediyesi’ne bagli çok sayida Itfaiye ekibi bölgeye sevk edilirken, kolluk kuvvetleri de bölgede genis güvenlik önlemi aldi. Patlamanin ardindan çikan yanginin Kahramanmaras-Gaziantep kara yoluna siçramasi sebebiyle arter çift yönlü olarak ulasima kapatildi.

Yangina müdahalenin yogun sekilde sürdürüldügünü belirten Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör, “Narli Botas petrol hattinda meydana gelen yanginin söndürülmesine itfaiye ekiplerimiz 19 araçla destek veriyor. Çok sükür ki herhangi bir can kaybi yasanmadi. Söndürme ekiplerine kolayliklar diliyorum. Yangindan etkilenen tüm hemsehrilerimize geçmis olsun” ifadelerini kaydetti.

Kahramanmaras Valisi Ömer Faruk Coskun da, patlama sonrasi çikan yanginin yerlesim yerini etkilemedigi ve can kaybinin yasanmadigini söyledi.



Ekiplerin yangina müdahalesi sürüyor.
Kaynak: İHA