Kardesler Arasindaki Alacak Verecek Tartismasi Kanli Bitti Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali

Manisa’nin Kula ilçesinde iki kardes arasinda çikan alacak verecek tartismasi kavgaya dönüstü. Bir arkadasin da dahil oldugu kavga sonucu 1’i agir 3 kisi yaralandi.



Olay, bugün aksam saatlerinde merkez Kizilkaya Mahallesi 166 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarinda alacak verecek meselesi oldugu ögrenilen S.Ö.(29) agabeyi O.Ö.(36) ve O.Ö.’nün arkadasi M.S.(31) ile tartismaya basladi.

Tartismanin bir anda kavgaya dönüsmesi ile S.Ö.(29), yaninda getirdigi biçakla agabeyi O.Ö.(36) ve M.S.’ye (31) saldirdi. Çevredeki vatandaslarin ayirmasiyla kisa sürede ayrilan taraflardan O.Ö ve M.S. aldigi biçak darbeleri ile yaralanirken, S.Ö. ise aldigi yumruk darbeleri sonucu yaralandi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafindan ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan yaralilar, ambulanslarla Kula Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Aldigi biçak darbeleri ile agir yaralanan M.S., Kula Devlet Hastanesi’nde yapilan ilk müdahalelerin ardindan hayati tehlike kaydi ile Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Öte yandan olayi duyar duymaz her iki tarafindan da yakinlari hastaneye gelirken, emniyet güçleri hastane çevresinde güvenlik önlemi aldi. Yaralilar, hastanedeki tedavilerin ardindan islemleri yapilmak üzere emniyete götürülecek.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA