Bornova'da Restorana Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali

Izmir’in Bornova ilçesinde, içerisinde müsterilerin de bulundugu bir restorana pompali tüfekle açilan ates sonucu 2 kisi yaralandi. Süpheliler otomobille olay yerinden kaçti.

Bornova'da Restorana Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali
Olay, aksam saatlerinde Altindag Mahallesi Kemalpasa Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, I.T. ve T.D. isimli süpheliler 35 ASM 462 plakali otomobille cadde üzerinde bulunan bir restoranin önüne gelerek, içerisinde müsterilerin de bulundugu restorana pompali tüfekle art arda ates açti. Restoran içerisinde bulunan çalisanlar ve müsteriler büyük korku yasarken, süpheliler ise geldikleri otomobille hizla olay yerinden kaçti.

Yaralilar hastanelere kaldirildi

Açilan ates sonucu is yeri çalisani E.B. (39) ve müsteri M.K. (41) vücutlarina isabet eden saçmalar ile yaralandi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese çok sayida polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilardan M.K., ambulans ile Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne, E.B. ise Izmir Saglik Bilimleri Üniversitesi Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralilarin hastanelerde tedavilerinin sürdügü ögrenildi.

Öte yandan, polis tarafindan olayla ilgili çalisma baslatilirken, olay yerinden kaçan süphelileri yakalama çalismalarina baslanildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA