KİPTAŞ Tuzla Kura Sonuçları Açıklandı Mı? KİPTAŞ Tuzla Kura Çekilişi Sonuçları

Birçok ev almak isteyen kişi kişi KİPTAŞ kura çekilişinin sonuçlarını merak etmeye başladı. Konuyla ilgili olarak en sık aratılanlar arasında ise KİPTAŞ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı sorusu yer aldı. Peki, KİPTAŞ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? KİPTAŞ Tuzla kura sonuçları belli oldu mu? KİPTAŞ Tuzla avantajları neler? İşte detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Kura Sonuçları Açıklandı Mı? KİPTAŞ Tuzla Kura Çekilişi Sonuçları
Ev sahibi olmak isteyen birçok kişi KİPTAŞ Tuzla kura çekilişi sonuçlarını merak ediyordu. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında ise KİPTAŞ Tuzla kura çekilişi sonuçları ve KİPTAŞ Tuzla kura çekilişi sonuçları açıklandı mı soruları yer aldı. Kura çekilişinde ismi çıkanlara 120 ay vadeli ev alma hakkı tanınacak. Bu sebeple yoğun ilgi gören kura çekilişinin ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. Tuzla Aydınlıkevler için yapılacak kura çekilişi hakkında birçok detay aratıldı. KİPTAŞ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı ve KİPTAŞ Tuzla Kura sonuçları hakkında daha fazla bilgi için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.


KİPTAŞ Tuzla Kura Sonuçları Açıklandı Mı? KİPTAŞ Tuzla Kura Çekilişi Sonuçları

KİPTAŞ Tuzla Kura Sonuçları Açıklandı Mı?


KİPTAŞ Tuzla kura sonuçları birçok kişi tarafından heyecanla takip ediliyordu. Bu sebeple ev alma hayali kuran birçok vatandaş konuyla ilgili olarak KİPTAŞ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı sorularına cevap aramaya başladı. Kura çekilişinin 13 Ocak itibariyle açıklandığı belirtildi. KİPTAŞ kura sonuçlarına https://www.kiptas.istanbul/ üzerinden ulaşabilirsiniz. Kura çekilişinde kazanamayan kişilerin paralarının geri iade edileceği de belirtilenler arasında yer alıyor. 5 gün içerisinde yatırılması planlanan ödemelerin kredi kartı ile gerçekleşen ödemelerde 7 günü bulabileceği belirtildi.


KİPTAŞ Tuzla Kura Sonuçları Açıklandı Mı? KİPTAŞ Tuzla Kura Çekilişi Sonuçları

KİPTAŞ Avantajları Neler?


Kura sonuçlarını bekleyen birçok vatandaş kura ekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyordu. Bu sebeple en sık aratılanlar arasında yer alan bu konuyla ilgili gelişme bugün yaşandı. 13 Ocak günü saat 11.00’de Tuzla Aydınlıkevler çekilişinin gerçekleştirilmesiyle şanslı kişiler belli oldu. Bu durumun ardından KİPTAŞ haberi birçok kişi tarafından merak edildi. KİPTAŞ avantajları neler sorusu da bu sebeple oldukça aratıldı. Son zamanlarda kira fiyatlarının oldukça yükselmesiyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konuyla ilgili olarak detayları araştırmaya başladı. KİPTAŞ projesinin birçok avantajının bulunması sebebiyle konutların durumu oldukça merak edildi. 88 metrekare alana sahip 210 adet 2 oda 1 salon kapalı mutfak konut, 79 metrekare alana sahip 40 adet 2 oda 1 salon açık mutfak konut, 104 metrekare alana sahip 71 adet 3 oda 1 salon konut bulunması sebebiyle proje büyük ilgi gördü. KİPTAŞ Aydınlık Evler Tuzla projesinde sağlanan olumlu durumlardan biri de engelli vatandaşlara ve şehit, gazi yakınlarına sağlanan ayrıcalıklardır. Sağlık çalışanları da bu ayrıcalıklardan faydalanacak gruplar arasında yer alıyor. 21 bloktan oluşan projenin taksitleri de sık sık aratıldı. KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin taksitlerinin 3 bin 400 lira olduğu belirtildi. Ayrıca projede 21 dükkan bulunuyor. Bunun yanında çocuklar da unutulmadı. Çocuklar için de proje de 1 kreşin yer aldığı belirtildi. KİPTAŞ projesi için sonuçların açıklanmasının ardından başvuru ücretlerinin geri iade edileceği belirtildi. Yapılan ödemeler kuraya hak kazanamayanlara 5 gün içinde faizsiz bir şekilde geri ödenecek. Kredi kartından ödeme gerçekleştiren kişilerin ise bu işlemleri banka aracılığıyla gerçekleşeceği için 7 iş gününü bulabileceği belirtildi.