Salih Bademci Kimdir? Salih Bademci Kaç Yaşında?

Salih Bademci hakkında birçok detay son zamanlarda sık sık aratılıyor. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında Salih Bademci kimdir sorusu yer aldı. Peki, Salih Bademci kimdir? Salih bademci kaç yaşında? Salih Bademci hangi yapımlarda yer aldı? İşte detaylar...

Salih Bademci Kimdir? Salih Bademci Kaç Yaşında?
Kulüp dizisindeki performansıyla birçok kişiyi etkileyen Salih Bademci hakkında araştırmalar hızlandı. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında ise Salih Bademci kimdir ve Salih Bademci kaç yaşında soruları yer alıyor. Birçok başarılı dizi ve film projesinde yer almasıyla ismini duyuran ve birçok hayranı bulunan Salih Bademci’nin hayatı hakkında detaylar merak edilmektedir. Salih Bademci’nin yer aldığı dizi ve filmler birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen birçok hayran ise arama motorlarına yöneldi. Kulüp dizisinde Selim Songür karakterini canlandırmasıyla büyük beğeni topladı. Sosyal medyada hakkında yapılan olumlu yorumlar sebebiyle birçok kişi ünlü oyuncunun hayatını merak etti. Salih Bademci kimdir ve Salih Bademci kaç yaşında sorularına cevap almak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Salih Bademci Kimdir?


Salih Bademci hakkında birçok detay merak ediliyor. Son zamanlarda Kulüp dizisinde gösterdiği performansla dikkat çeken ünlü oyuncu canlandırdığı Selim Songür karakteriyle büyük beğeni topladı. Salih Bademci kimdir ve Salih Bademci kaç yaşında soruları hakkında araştırmalar hızlandı. 1984 yılında dünyaya gelen Salih Bademci aslen İzmir doğumludur. Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul’a taşınarak eğitimine burada devam etmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Barda filmiyle başlamıştır. Elveda Rumeli dizisiyle tanınmaya başlayan Salih Bademci birçok tiyatro oyununda yer aldı. Siyah beyaz ve Renkli tiyatro topluluğunu kuran Bademci, başarılı birçok performans sergiledi. 20 Ağustos 2015 yılında İmer Özgün ile dünya evine girdi. Son zamanlarda yer aldığı yapımlarla birçok kişi tarafından tanınan Salih Bademci son olarak yer aldığı Kulüp dizisiyle biliniyor.


Salih Bademci Kimdir? Salih Bademci Kaç Yaşında?

Salih Bademci Nerelerde Oynadı?


Salih bademci hakkında en sık aratılanlardan biri de Salih Bademci yer aldığı yapımlar ve Salih Bademci nerelerde oynadı soruları sık sık aratılıyor. Bu sebeple birçok kişi arama motorlarına yöneldi. Salih Bademci yer aldığı yapımlar şu şekilde sıralanabilir;

Diziler:

Elveda Rumeli
Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Fatih
Zeytin Tepesi
Ulan İstanbul
Kiralık Aşk
İstanbullu Gelin
Kırmızı Oda
İlk Ve Son
Yalancı

Salih Bademci Kimdir? Salih Bademci Kaç Yaşında?

Filmler:

Mıymıntılar Kralı
Barda
Arkadaşlar Arasında
Eksik
Cereyan
Zamansız

Tiyatro Oyunları

Cimri
Ateş Yüzü
Şark Dişçisi
Fanatik

Salih Bademci Boyu Kaç?


Salih Bademci hakkında sık sık aratılanlardan biri de Salih Bademci boyu kaç sorusudur. Konu hakkında birçok kişi arama motorlarına konu hakkında soruları araştırıyor. Son zamanlarda er aldığı başarılı yapımlarla tanınan ve oyunculuğu hakkında yapılan olumlu yorumlarla gündeme gelen Salih Bademci hakkında birçok detay merak ediliyor. Salih Bademci’nin boyunun 1.79 olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda 74 kilo olan ünlü oyuncunun burcunun ise Aslan olduğu biliniyor. Tek çocuk olan Salih Bademci 15 Ağustos 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. Asıl memleketi İzmir olmasına rağmen uzun yıllardır İstanbul’da yaşamaktadır.