Inter-Juventus Maçı Saat Kaçta? Inter-Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Inter-Juventus maçı hakkında sık sık birçok detay yer alıyor. Konu kapsamında en merak edilenlerden biri de Inter-Juventus maçı saat kaçta sorusu oldu. Peki, Inter-Juventus maçı saat kaçta? Inter-Juventus maçı ne zaman? Inter-Juventus maçı muhtemel ilk 11'leri kimler? İşte merak edilenler...

Inter-Juventus Maçı Saat Kaçta?  Inter-Juventus Maçı Hangi Kanalda?
Inter-Juventus birçok kişi tarafından ilgiyle bekleniyor. Bu sebeple en sık aratılan sorular arasında Inter-Juventus maçı saat kaçta ve Inter-Juventus maçı hangi kanalda soruları yer alıyor. Juventus ve Inter İtalya gibi iki büyük takımın karşı karşıya gelecek olması birçok kişiyi heyecanlandırdı. Konu kapsamında maç hakkında birçok detay merak edildi. Juventus ve Inter İtalya maçı saat kaçta ve Juventus Inter İtalya maçı hangi kanalda yayınlanacak sorularına cevap almak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Juventus ve Inter İtalya Maçı Saat Kaçta?


Juventus ve Inter İtalya maçının ne zaman yapılacağı birçok kişi tarafından merak ediliyor. Maç hazırlıklarına başlanmasının ardından Juventus Inter İtalya maçı saat kaçta ve Juventus ve Inter İtalya maçı ne zaman soruları sık sık aratıldı. Süper Kupa maçının oynanacak olması sebebiyle İtalya Süper Kupası’nı kimin kazanacağı merak edildi. Juventus ve Inter İtalya Süper Kupa maçının bugün saat 23.00’da oynanacağı belirtildi. TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan Juventus ve Inter İtalya maçını saat 23.00’da izleyebilirsiniz.


Inter-Juventus Maçı Saat Kaçta?  Inter-Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Juventus ve Inter İtalya Maçı Muhtemel İlk 11’leri


Juventus ve Inter İtalya maçının Süper Kupa maçı olması sebebiyle birçok kişi konu hakkındaki detayları merak ediyor. Konu kapsamında en sık aratılanlardan biri de Juventus Inter İtalya maçı muhtemel ilk 11’leri oldu. Ayrıca maçın sonucunda kupa kazanacak takımın belli olacak olması birçok kişiyi oldukça heyecanlandırdı. Maç saatine az bir süre kalmasıyla konuyla ilgili araştırmalarını hızlandıran taraftarlar tahminler yürütmeye başladı. Ayrıca bu tahminler için maçta yer alacak isimler de oldukça büyük önem taşıyor. 12 Ocak 2022 tarihinde saat 23.00’da oynanacak maçın , Stadio Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanacağı biliniyor. Maçın muhtemel 11’leri ise şu şekilde;

Inter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko
Juventus: Szczesny; Cuadrado, Rugani, Chiellini, Sandro; Bentancur, Locatelli, Rabiot; Bernardeschi, Morata, Dybala


Inter-Juventus Maçı Saat Kaçta?  Inter-Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Juventus ve Inter İtalya Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Juventus ve Inter İtalya maçının hazırlıklarının başlamasıyla iki güçlü takımın bu gece saat 23.00’da karşı karşıya gelmesi bekleniyor. Bu sebeple en sık aratılanlar arasında ise Juventus ve Inter İtalya maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusu yer aldı. Birçok taraftar konuyla ilgili detayları merak ediyor.. Stadio Giuseppe Meazza Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı soruldu. Maçın TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebileceği belirtildi. Maçta yer alacak futbolcular arasında Inter takımında Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko yer alıyor. Juventus takımında ise ahmin edilenlere göre Szczesny; Cuadrado, Rugani, Chiellini, Sandro; Bentancur, Locatelli, Rabiot; Bernardeschi, Morata, Dybala oyuncuları bulunacak. Maçın sonucuyla beraber İtalya müzesine kupayı götürecek isim de belli olacak. Bu sebeple taraftarlar maçın oynanacağı saati iple çekmeye başladı. Bu sebeple maç hakkındaki güncel gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.