Ordu'da Yollara Kale Gibi Duvar
Ordu’nun zorlu cografyasinda en uzak mahallelere kadar ulasim hizmeti götüren Ordu Büyüksehir Belediyesi, tas duvar ve perde duvar gibi sanat yapilariyla da yaptigi yollarin ömrünü uzatiyor.

110 ayri noktada 87 bin 900 m3 duvar yapildi
Dik ve engebeli olan arazi sartlarinin oldugu bölgelerde, özellikle yagisli havalarda olusabilecek toprak kaymalarinin ulasim hizmetlerini aksatmamasi için yollarin kenarlarina tas duvar ve betonarme duvarlar insa edildi. 19 ilçede, 110 ayri noktada simdiye kadar 87 bin 900 m3 tas duvar çalismasi yapildi.
Vatandaslardan Baskan Güler’e tesekkür
Yapilan çalismalarla ilgili memnuniyetlerini ifade eden vatandaslar, "Bu tür yollari ve yapilari baska illerde görürdük. Simdi bu kaliteli yollar ayagimiza geldi. Yapilan yollarin konforunun yani sira, kale gibi duvarlar ile koruma altina alinmasi memnuniyetimizi artiriyor. Tüm bu çalismalardan dolayi, basta Büyüksehir Belediye Baskanimiz sayin Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emegi geçen herkese tesekkürlerimizi sunuyoruz" dediler.
